Hård straf til Jonathan Hirschi

Jonathan Hirschi og resten af CEFC Manor TRS Racing #24 får det yderst svært i morgendagens FIA WEC løb på Nürburgring.

Under fredagens anden frie træning, var der nemlig et rødt flag. Under det røde flag påkørte Hirschi Ford Chip Ganassi Team UK #66, hvilket løbsledelsen viste nul-tolerance overfor.

Hirschi og sine medkørere Tor Graves og Roberto Merhi skal nemlig ind og holde 7 minutter i pitlane under løbet, plus at Hirschi har en betinget dom på ligeså 7 minutter, i de næste 3 løb, hvis han laver endnu en fejl under rødt flag.

CEFC Manor TRS Racing #24
Photo: JJ Media

Dermed forsætter løbsledelsen den hårde og bestemte linje, som vi så på Le Mans, da Roman Rusinov ramte en konkurrent, plus kørte mod kørselsretningen, plus have overhalet under gul flagzone i løbet af ugen. Det har ligeledes resulteret i en 3 minutters Stop & Go samt yderligere 3 minutter betinget.

I dag fortsætter WEC weekenden med en fri træning samt kvalifikationen til morgendagens 6 timers løb.

Relaterede nyheder