Toyota hurtigst i FP3

Toyota Gazoo Racing satte de to hurtigste tider i den 3. frie træning, i en session, hvor der ikke var de helt store dramaer.  Nummer 7 var hurtigst foran nummer 8, mens Porsche #2 var marginalt hurtigere end #1.

I LMP2 klassen var Vaillante Rebellion #31 hurtigste bil foran Signatech Alpine Matmut #35 og Jackie Chan DC Racing #38. David Heinemeier Hanssons Vaillante Rebellion #13 var 5. hurtigst i træningen.

AF Corse Ferrari #71
Photo: JJ Media

I GTE Pro klassen var Ford Chip Ganassi Team UK #66 hurtigst foran de to AF Corse Ferrari’er#71 og #51. De to danske biler var desværre i den tunge ende af feltet, med Michael Christensen Porsche #92 blot 6. hurtigst og Nicki Thiim og Marco Sørensens Aston Martin Racing #95 7. hurtigst – lige foran deres holdkammerater i #97.

I GTE Am var Dempsey-Proton Racing Porsche #77 hurtigst foran Spirit of Race Ferrari #54 og Aston Martin Racing #98.

Dempsey-Proton Racing Porsche #77
Photo: JJ Media

Det eneste dramatiske højdepunkt i de 60 minutters træning, var da AF Corse #71 stoppede ude på banen. Der var ikke nogen synlige skader eller andet at se på bilen. Den parkerede blot ved siden af banen.

Kvalifikationen starter klokken 14.55.

Relaterede nyheder