Spirit of Daytona Racing visker tavlen ren

Spirit of Daytona Racing visker tavlen helt ren, forud for WeatherTech SportsCar Championship sæsonen 2018.

Teamet, der gennem de seneste mange år har været kendt som Visit Florida, går tilbage til deres gamle teamnavn, samt skifter både bil og begge faste kørere ud.

Efter at have forsøgt sig med først Riley MK30 Gibson LMP2 raceren i starten af 2017, skiftede teamet til en Ligier JS P217 Gibson LMP2 racer i anden halvdel af sæsonen. Det var vel og mærke efter at de allerede havde skiftet MK30 chassis en gang, da det gamle knækkede i et uheld i Long Beach.

Nu er valget så faldet på det mesterskabsvindende Cadillac DPi-VR chassis, som er baseret på en Dallara. Teamet har tidligere kørt med en Corvette Daytona Prototype fra General Motors familien, men de havde lyst til at prøve noget andet i 2017. Mulighed for at vende tilbage til GM kom så nu, og den har teamet valgt at tage imod.

Teamet har skrevet kontrakt med Tristan Vautier og Matt McMurry for hele sæsonen, og de vil offentliggøre deres ekstra kører forud for ROAR testen den 5.-7. januar.

Cadillac DPi-VR Spirit of Daytona
Graphics: Spirit of Daytona Racing

Vautier er 28 år gammel og kommer fra Frankrig, men det er efterhånden 10 år siden at han sidst har deltaget i et fransk mesterskab. I 2010 drog han til USA, hvor han først deltog i to sæsoner af Star Mazda Championship, hvor han vandt den anden sæson foran kørere som Connor De Phillippi, Sage Karam og Gustavo Menezes. Han rykkede videre til Indy Lights og vandt mesterskabet i første forsøg, hvor det var kørere som Esteban Guerrieri, Gustavo Yacaman, Sebastian Saavedra og Oliver Webb på de efterfølgende pladser. Det mesterskab gav ham et sponsorat, så han kunne køre en fuld sæson i IndyCar for Schmidt Peterson Hamilton HP Motorsports, dog uden den helt store succes. Han havde blot en enkelt start i IndyCar 2013 ved Indy 500, og udvalgte løb i 2015. Hans bedste placering blev en 4. plads i Detroit i 2015 for Dale Coyne Racing.

Han har dog også flirtet med sportsvogne og IMSA før, og var bl.a. kører for Mazda med deres LMP2 Diesel racer i 2014. På det seneste har det primært været Mercedes GT3 racere at han har kørt, hvor han i 2017 kørte for Team SunEnergy1 teamet i GTD klassen.

Matt McMurry er blot 20 år gammel, men har allerede et CV som mange andre racerkørere kan være misundelige over. Han debuterede på Le Mans i 2014, og blev derved den yngste kører nogensinde, som blot 16 årig. I 2017 var han igen tilbage på Le Mans, og har ind imellem også kørt bl.a. ELMS samt haft diverse andre starter i både Prototype klassen, PC klassen samt GTD klassen i IMSA ræs.

Det er to lynende hurtige kørere, som Spirit of Daytona Racing har fået fat i, men med mindst 14 andre konkurrenter gennem hele sæsonen i Prototype klassen, skal ærmerne virkelig smøges op, for bare at kunne komme i nærheden af en podieplads i et løb, for ikke at tale om mesterskabet.

Sæsonens første løb er Daytona 24 timers løbet, som skal køres den 27.-28. januar.

Relaterede nyheder