DragonSpeed klar med de faste WEC kørere

DragonSpeed holdet har præsenteret deres faste FIA World Endurance Championship kørere for den kommende 2018/19 sæson.

Godt nok sker selve udvælgelsen af de deltagende hold på fredag, men da DragonSpeed holdet er en af dem, der har investeret i en af de nye BR1 LMP1 racer, som er designet og udviklet i et samarbejde mellem BR Engineering og Dallara.

Ben Hanley bliver forfremmet fra deres European Le Mans Series LMP2 hold, mens Renger van der Zande vender tilbage til teamet, som han tidligere har kørt for i USA i ALMS serien. Den sidste mand bliver Henrik Hedman, der dog kræver en opgradering af hans licens, som FIA skal godkende først. Den opgradering har han formentlig allerede fået tilsagn om, da de annoncerer deres kørere nu.

DragonSpeed #21, Le Mans 2017
Photo: JJ Media

Der er dog en lille hage ved sagen – van der Zande skal nemlig køre på Mid-Ohio Sports Car Course i WeatherTech SportsCar Championship den samme weekend som åbningsløbet i FIA WEC på Spa Francorchamps. Teamet vil annoncere afløseren i den nærmeste fremtid.

DragonSpeed var blandt de allerbedste LMP2 hold i ELMS 2017, hvor de under G-Drive Racing #22 farverne sikrede sig mesterskabet, mens den hvide og blå #21 til tider havde farten, men ofte endte i enten tekniske problemer, eller bare ikke holde hastigheden gennem alle 4 timer. En af de svage punkter var desværre Hedman, men hvis han får en masse kilometer bag rattet, og en masse timer i simulatoren, kan holdet forhåbentlig gøre det fornuftigt.

Holdet har også annonceret at de har ELMS planer i 2018, men har endnu ikke nævnt nogle navne.

Alle deltagerne i FIA WEC 2018/19 bliver annonceret den 9. februar.

Relaterede nyheder