CEFC TRSM Racing klar med første navn

CEFC TRSM Racing, eller det som vi tidligere kendte som Manor, har det første kørernavn klar, til deres FIA World Endurance Championship 2018/19 sæson.

Det bliver den 25 årige Oliver Rowland, der skal køre den helt nye Ginetta G60-LT-P1 LMP1 racer som det britisk-kinesiske team har købt.

Rowland har været hele rækken af formelbiler igennem og mangler stort set kun at deltage i Formel 1. Han vandt Formel Renault 3.5 Mesterskabet i 2015, og sluttede på andenpladsen i Formel 2 Mesterskabet i 2017. Derudover har han været med helt fremme i både Formel Renault UK og Eurocup Formel Renault 2.0 serierne. Han har dog været udviklingskører for Renault F1 i deres junior program.

Oliver Rowland
Photo: CEFC TRSM Racing

Manor teamet gør klar til deres 3. sæson i FIA WEC, hvoraf de to første har været kørt med to biler i LMP2 klassen. De har til tider vist gode takter, men det har også været lidt af en omtumlet tilværelse for det hold, der primært har sat deres lid til mindst en kører i hver bil, som havde et godt checkhæfte med. Helt ekstremt var det i 2016 sæsonen, hvor hele 14 forskellige kørere deltog for holdet i de 9 afdelinger. Det blev heldigvis reduceret til 9 kørere på 9 afdelinger i 2017, hvor bil #24 mere eller mindre var delt op i en før-Le Mans og efter-Le Mans sammensætning, og forhåbentlig bliver LMP1 programmet med en helt stabil kørersammensætning. Det er i hvert fald påkrævet, hvis de skal kæmpe med helt oppe i front.

De to andre kørere bliver annonceret snarest – ja, måske senere i eftermiddag, når hele FIA WEC startlisten bliver offenliggjort.

Relaterede nyheder