Zakspeed hyrer Stolz og Asch

Team Zakspeed BKK Mobil Oil Racing kan i år fejre 50 års jubilæum, så derfor går de også efter den helt store gevinst i ADAC GT Masters.

Derfor har holdt ansat Sebastian Asch og beholdt Luca Stolz til at køre den ene af Mercedes-AMG GT3 racerne i denne sæson.

Asch var med til at vinde titlen for holdet i 2015, men havde i 2017 en enkelt sæson hos BWT Mücke Motorsport i deres Mercedes. Nu vender han så tilbage til det hold, der har base i Niederzissen, ikke langt fra Nürburgring. Asch navnet er velkendt hos Zakspeed, allerede inden at Sebastian kom til. Hans far, Roland Asch, kørte også for holdet gennem mange sæsoner, og de høstede en masse succes sammen.

Team Zakspeed, 2017
Photo: Gruppe C Photography

Stolz havde sin debut med holdet i 2017 og fandt hurtigt ind i et godt samarbejde med teamet. Desværre var heldet og teknikken ikke med ham og holdkammerat Luca Ludwig gennem 2017 sæsonen, så de sluttede helt nede på 11. pladsen i Mesterskabet. Til gengæld kørte Stolz en 3. plads hjem i Junior Mesterskabet, for kørere under 25 år.

Holdet offentliggør snarest kørerne i den anden bil. De seneste par sæsoner har danske Nicolai Sylvest kørt i en af holdets biler, så vi får at se om han får genvalg i 2018. Hans holdkammerat, Nikolaj Rogivue har allerede annonceret et skifte til Aust Motorsport i denne sæson.

ADAC GT Masters sæsonen starter den 13.-15. april i Oschersleben.

Relaterede nyheder