Aston Martin har kørt de første meter

R-Motorsport har kørt de første omgange med deres helt nye Aston Martin DTM racer.

Mandag eftermiddag trillede Paul Di Resta ud af garagen på Jerez banen i Sydspanien.

Aston Martin Vantage DTM
Photo: R-Motorsport

Forud er der gået 90 dages udvikling af bilen – dog med den lille parentes, at bilen er bygget på Mercedes chassis’et, som R-Motorsport’s partner HWA stod for at lave for det tyske bilmærke. Derfor har de to bilerne også visse ligheder, dog med en markant anderledes forkofanger, som har form ligesom de Aston Martin Vantage racere som vi kender fra bl.a. Le Mans.

Aston Martin Vantage DTM
Photo: R-Motorsport

Der er også andre forskellige i forhold til 2018 bilerne. Der er kommet bredere men enklere bagvinger på bilerne, og så skal alle bilerne køre med en 2 liters, 4 cylinder turbomotor.

Grunden til at holdet er taget til Spanien for at køre de allerførste meter, er at alle DTM holdene skal teste på Jerez banen i de kommende dage. Paul Di Resta skal teste de to første dage, inden Jake Dennis får torsdagen og Ferdinand Habsburg skal teste på fredag.

DTM sæsonen starter i den 4. og 5, maj på Hockenheimring i Tyskland.

Relaterede nyheder