BWT Mücke Motorsport opgraderer

BWT Mücke Motorsport opgraderer til ADAC GT Masters 2019 sæsonen.

Der sker en mindre opgradering på kørersiden, men primært på de tre biler som holder starter med.

Alle deres Audi R8 LMS biler bliver udstyret med det helt nye Evo kit fra Audi Sport, så bilerne får lidt mere performance, og har lidt lettere ved at holde sig kolde på de varme dage.

Ligesom sidste år kommer holdet til start med to lyserøde BWT bemalede biler, og en enkelt orange kfzteile24 bil.

I den orange #24 skal Markus Winkelhock og Mike David Ortmann deles om. De to var allerede holdkammerater i 2018, hvor det blev til en enkelt generel podieplads.

Graphics: BWT Mücke Motorsport

#25 får Christopher Haase og Jeffrey Schmidt bag rattet. Begge kørere kørte også for holdet i 2018, men Schmidt rykker over fra #26 til #25, hvor Haase holder fast i rattet. De to var holdkammerater tilbage i 2017, hvor de var delte den ene Montaplast by Land-Motorsport Audi. Dengang opnåede makkerskabet tre podiepladser. Schmidt vandt et løb i 2018 og tog yderligere en podieplads, mens Haase ikke havde helt så meget held sidste år.

Stefan Mücke, søn af teamchef Peter Mücke, skal dele #26 med Nikolaj Rogivue, som er den eneste nytilkomne til holdet. Rogivue kørte for Aust Motorsport sidste år i en anden Audi R8 LMS, men har også en fortid hos Team Zakspeed i en Mercedes, hvor han var holdkammerat med danske Nicolai Sylvest. Det bliver en afgørende sæson for schweizeren med svenske aner, da han har været hurtig, men ikke rigtig har fået nogle resultater på CV’et de sidste par år.

Holdet har sagt farvel til Ricardo Feller, som er rykket til Montaplast by Land-Motorsport.

ADAC GT Masters starter den 25.-26. april i Oschersleben.

Relaterede nyheder