Juncos vender tilbage til IMSA

Juncos Racing vender endelig tilbage til IMSA WeatherTech SportsCar Championship, når Petit Le Mans på Road Atlanta køres om to uger.

Teamet stiller til start med en helt ny Cadillac DPi-V.R, efter deres oprindelige bil blev totalskadet ved et uheld på Canadian Tire Motorsports Park tilbage i juli måned.

Rene Binder og Will Owen får følgeskab af Spencer Pigot, som får debut i Cadillac raceren, men er langt fra debutant i IMSA serien. I 2016-2018 var han 3. kører hos Mazda i deres prototype, grundet hans forbindelse til det japanske mærke, som støttede ham gennem karrieren, efter at have kørt med deres motorer i juniorklasserne under Indycar. Faktisk var Pigot på podiet ved løbet på Road Atlanta sidste år.

Juncos Racing Cadillac #50
Photo: JJ Media

Spencer Pigot har også en lang historie med Ricardo Juncos. Pigot kørte for Juncos i gokart årene, og sidenhen også i formelbilerne.

Will Owen og Rene Binder har udover IMSA programmet også kørt i European Le Mans Series i 2019, dog for henholdsvis United Autosports og Panis Barthez Competition.

10 timers IMSA WeatherTech SportsCar Championship løbet på Road Atlanta køres den 12. oktober 2019.

Relaterede nyheder