Chilton tilbage hos Carlin

Max Chilton er igen at finde hos Carlin i NTT IndyCar Series 2020.

Det bliver dog kun 2/3 sæson, da briten har valgt at springe alle ovaler over, ligesom han gjorde efter Indy 500 i 2019.

Dermed skal han deltage ved 12 ud af 17 afdelinger, hvoraf gaderne i St. Petersburg bliver de første på kalenderen i marts.

Max Chilton
Photo: Indycar.com / Joe Skibinski

Den tidligere Formel 1 kører har aldrig 100% fundet sig til rette i Indycar, på trods af at han nu starter sin 5. sæson. Det er selvfølgelig svært at se om det hele er på grund af køreren, eller om teamet også har en andel i det. Carlin holdet startede i Indycar i 2018, og har aldrig haft nogen erfaren 1. kører, og ej heller et uanet budget, så de bare kunne købe det nyeste af det nye. Det er sådanne ting, som udgør forskellen på at være i toppen og i bunden, når alle hold har samme chassis og to forskellige motorer at vælge imellem.

Carlins valg af Chevrolet motorer er ikke det som giver udslaget, da de både er forsvarende Indycar og Indy 500 mestre.

Det er endnu ikke offentliggjort hvem der skal køre de 5 ovalløb, ej heller hvem der skal være holdkammerat med Chilton i holdets 2. bil. Tiden løber dog ligeså stille ud. På mandag er der medie dag for serien, efterfulgt af de første testkørsler, og om fem uger starter sæsonen i St. Petersburg.

Relaterede nyheder