Spengler ny ByKolles kører

Bruno Spengler bliver en ny ByKolles Racing Team kører, når FIA World Endurance Championship 2019/20 starter igen.

Holdet har endnu ikke kørt i denne FIA WEC sæson, men de var på reservelisten til 24 timers løbet på Le Mans, og er nu kommet med i løbet grundet afbud fra andre.

Det betyder at holdet nu har travlt med at komme op i omdrejninger igen.

Spengler har primært skabt sig et navn i DTM serien, som han kom til fra Formel 3. Først kørte han for Mercedes, men skiftede sidenhen over til BMW, som han stadig er fabrikskører for i dag.

Bruno Spengler
Photo: ByKolles Racing Team

Canadiske Spengler skal dele LMP1 bilen med Tom Dillmann samt en endnu ikke offentliggjort tredje kører. Holdet tester i disse dage på Paul Ricard banen i Sydfrankrig, for at gøre sig klar til de to løb i august og september.

Danske Mikkel Mac var ude at teste for ByKolles Racing Team i sidste uge, hvor han kørte et testprogram i en lufthavn nær München, forud for denne uges test. Man kan jo håbe på at han er kandidat til sædet, da han aktuelt kun har et sæde i den danske Super GT serie. Sidste sæson var han tæt på at vinde GT3 titlen i Michelin Le Mans Cup.

ByKolles Racing Team stiller til start ved 6 timers løbet på Spa Francorchamps i august, og ved 24 timers løbet i Le Mans. Om de også tager turen til Bahrain i november måned, må vi vente at se.

Relaterede nyheder