UA bekræfter Portimao afløser

United Autosports har bekræftet deres afløser til FIA World Endurance Championship holdet, når serien skal til Portimao om en måned.

FIA WEC holdet består normalvis af Fabio Scherer, Phil Hanson og Filipe Albuquerque, men ved netop den portugisiske afdeling, bliver portugisiske Albuquerque nød til at sidde over.

Årsagen er at han skal passe hans IMSA WeatherTech SportsCar Championship aftale i USA med Konica Minolta Wayne Taylor Racing Acura holdet. De kører løb i Detroit den samme weekend som FIA WEC serien kører løb i det sydlige Portugal.

United Autosports USA #22
Photo: JJ Media

Erstatningen kommer fra egne rækker, i form af Paul Di Resta. Skotten kørte sammen med Hanson i 2019/20 sæsonen i FIA WEC, og skal også køre den 3. UA bil ved 24 timers løbet i Le Mans i august måned.

Udover 8 timers løbet i Portimao, er der også datosammenfald mellem FIA WEC løbet på Fuji og IMSA løbet i Long Beach. Aktuelt er der dog ikke nyt omkring en eventuel erstatning her, da det først køres den sidste weekend i september.

United Autosports var totalt suveræne ved første afdeling af FIA WEC 2021 sæsonen, hvor de både scorede point med både Pole Position og løbssejren, og endte med at vinde med over et minut til bilen på andenpladsen, hvilket lidt misvisende blev takseret som en hel omgang på resultatlisten, grundet bilernes placering i forhold til den generelt vindende Hypercar.

8 timers løbet i Portimao er programsat til den 13. juni 2021.

Relaterede nyheder