Brundle forlænger med Inter Europol Competition

Inter Europol Competition har indgået en ny toårig aftale med Alex Brundle.

Briten har kørt for holdet i 2021 FIA World Endurance Championship sæsonen, som var en helt ny opgave for det polsk/tyske hold.

LMP2 materiellet var dog ikke nyt for holdet, som har været aktive i både LMP3 og LMP2 i European Le Mans Series og Asian Le Mans Series gennem de seneste sæsoner – først med Ligier JS P217 LMP2 racere, og sidenhen med ORECA 07 racere, som størstedelen af andre LMP2 hold også brugere i øjeblikket.

Anden generations Brundle har skabt et navn for sig selv indenfor sportsvognsverdenen, efter han egentlig havde taget formebils sporet hele vejen optil og inklusiv GP3, ligesom hans far Martin gjorde tilbage i 80’erne, og faktisk nåede hele vejen til Formel 1. Det lykkedes ikke sønnike, men ligesom faderen var aktiv indenfor sportsvogne – og faktisk både Verdensmester i 1988, og Le Mans vinder i 1990 (sammen med John Nielsen) – så er Alex faldet perfekt i hak indenfor LMP ræs. Han debuterede på Le Mans i 2012, i samme bil som farmand, men har sidenhen haft sin egen karriere i European Le Mans Series og FIA World Endurance Championship.

Inter Europol Competition #34
Photo: JJ Media

Han var med til at vinde LMP3 mesterskabet for United Autosports i 2016, og sluttede toer i ELMS LMP2 mesterskabet i 2020 for selvsamme hold. Derfor var det lidt at springe ud på dybt vand, da han skiftede til Inter Europol Competition i 2021, i deres debutsæson i FIA WEC.

Udover Brundle har holdet også bekræftet at Jakub Smiechowski ligeledes fortsætter for holdet i de næste to sæsoner. Kuba har været fast bestanddel af holdet siden 2011, hvor han kørte først kørte Formel Renault 2,0 NEC, og siden skiftede med over i LMP3 serierne, som holdet deltog i. Da de opdaterede til LMP2 i 2019, var det også kun naturligt at han skulle være en del af det program.

Den 3. kører er endnu ikke klar til offentliggørelse. I 2021 sæsonen har det været hollandske Renger van der Zande.

Inter Europol Competition sluttede femmer i LMP2 mesterskabet i FIA WEC 2021.

Relaterede nyheder