Wilson skadet, Rahal erstatter

Det bliver ikke til noget Indianapolis 500 for Stefan Wilson i 2023.

Englænderen havde et uheld under mandagens træning, hvor han blev ramt bagfra af Katherine Legge. Begge kørere var dog i et langt tog, hvor de forankørende bremsede ned.

Legge forklarede efterfølgende at hun allerede var nede på 220 mph, hvilket er meget lavt for IMS ovalen – men de forankørende kørte altså meget langsommere.

Hun kunne selv stige ud af bilen, mens banens læger måtte hjælpe Wilson ud af bilen. En undersøgelse på hospitalet, viste at han havde en fraktur på rygsøjlen, hvilket gør at han ikke kan deltage i søndagens løb. Heldigvis er det ikke noget alvorligt, og han skal nok komme sig, foruden muligheden for at køre racerløb igen. Racing24-7.net ønsker Stefan Wilson god bedring, og håber snart at se ham tilbage i en racerbil.

Stefan Wilson
Photo: Indycar.com

Det har dog givet Dreyer & Reinbold Racing/Cusick Motorsports et problem, da de så mangler en kører til deres bil #24, som Wilson kvalificerede ind i løbet i lørdags.

De har valgt den nemmeste løsning, og inviteret Graham Rahal over til teamet, efter han gik glip af at kvalificere sin egen Rahal Letterman Lanigan racer. Amerikaneren har tidligere kørt for holdet, men det er lidt ambivalent, at han skal køre mod sin egen families hold i dette ene løb, og køre mod sine egne sponsorer.

Det bliver det 16. Indy 500 for Rahal, hvor han flere gange har været med i toppen, uden dog for alvor at kæmpe med om sejren.

Den 107. udgave af Indianapolis 500 løbet køres søndag den 28. maj 2023, med løbsstart klokken 18.30 dansk tid.

Relaterede nyheder