Crowdstrike Racing by APR med super lineup i Asian LMS

Crowdstrike Racing by APR har fået sat et super hold sammen til den kommende Asian Le Mans Series 2023/24.

George Kurtz har fået aftale med Colin Braun og Malthe Jakobsen, som skal dele bilen med ham i de fem asiatiske løb.

Kurtz vandt for nyligt Jim Trueman mesterskabet i IMSA WeatherTech SportsCar Championship, og dermed en billet til 24 timers løbet i Le Mans 2024, men det afholder ham ikke fra at tage endnu en sæson i både IMSA, og nu også Asian LMS.

Braun har tidligere kørt sammen med Kurtz i GT3 biler, plus ved 24 timers løbet i Le Mans 2023, hvor de vandt LMP2 Pro/Am kategorien. Braun har i år kørt for Meyer Shank Racing, hvor han var snublende tæt på at vinde GTP mesterskabet.

Crowdstrike Racing by APR #04
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Jakobsen var en del af COOL Racing i European Le Mans Series 2023, hvor han ligeledes var tæt på at vinde LMP2 Pro/Am mesterskabet. Den unge dansker er blandt de allerhurtigste uanset hvilken prototype at han bliver sat i, og har erfaring fra et par sæsoner i Asian LMS, hvor han vandt et løb med COOL Racing i februar 2023, plus han tidligere kørte i LMP3 kategorien for RLR MSport. Jakobsen har tidligere testet for holdet i slutningen af 2021, men valget faldt i stedet på en kontrakt med COOL Racing.

APR delen – Algarve Pro Racing – har stor erfaring fra serien, og har vundet mesterskabet tre gange under forskellige navnesponsorer.

Asian Le Mans Series 2023/24 starter den 2. december 2023 på Sepang International Circuit i Malaysia.

Relaterede nyheder