JHR skriver kontrakt med Canapino og Grosjean

Juncos Hollinger Racing har deres to kørere til 2024 sæsonen i NTT IndyCar Series på plads.

Holdet med argentinske rødder har valgt at fortsætte med landsmanden Agustin Canapino, og tage Romain Grosjean ind til holdets anden bil.

Canapino debuterede i Indycar i 2023, og imponerede alt og alle, da den tidligere Touringcar kører ret hurtigt var oppe i fart, og udfordrede flere af de etablerede kørere.

Det gjorde han med Callum Ilott som holdkammerat, men det samarbejde kørte hurtigt skævt, da de to havde en kollision i Long Beach tidligt på sæsonen. De to kørere var på forskellig strategi, og i stedet for Canapino lod Ilott overhale, måtte englænderen forsøge sig med en regulær overhaling, som endte med en skadet frontvinge til ham, og en punktering til Canapino.

Herfra gik samarbejdet bare mere og mere ned af bakke, inden de to kolliderede igen ved sæsonfinalen. Ilott havde kontrakt med holdet for 2024 sæsonen, men den har parterne valgt at opløse.

Agustin Canapino
Photo: Indycar.com

Grosjean kommer til holdet fra Andretti Autosport, hvor han har været de seneste par sæsoner. Hans 2023 gik hurtigt ned af bakke, efter at have kæmpet med oppe i front, i de første weekender, og faktisk lå pænt til i pointene inden Indianapolis 500 løbet. Herfra gik det ned af, og samarbejdet med holdet endte i offentlige skænderier, som var veldokumenteret på live tv.

Derfor kom det heller ikke som nogen overraskelse, at AA ikke forlængede med franskmanden. Grosjean er dog i øjeblikket ved at skulle køre retssag mod dem, da han mener at have underskrevet en ny kontrakt for 2024 sæsonen, som partnerne var blevet enige om – men angiveligt underskrev AA bare ikke kontrakten, og dermed er den ikke gyldig, selvom de egentlig var enige om betingelserne tidligt på sommeren. Om han kører videre med søgsmålet, nu når han har sikret sig en ny Indycar kontrakt med et andet hold, har han ikke kommenteret på endnu.

2024 sæsonen i NTT Indycar Series starter den 10. marts på gaderne i St. Petersburg, Florida.

Relaterede nyheder