Corvette hyrer 4 kørere mere

Corvette Racing har ansat 4 kørere mere, til deres ekspanderede program i 2024.

Efter Corvette Racing i mange år “kun” var et IMSA WeatherTech SportsCar Championship program, tilsat 24 timers løbet i Le Mans, har det amerikanske sportsvognsmærke stille og roligt bredt sig til et fuldt FIA World Endurance Championship program i både 2022 og 2023.

Det program vokser yderligere i 2024, da der udover de to biler fra Corvette Racing by Pratt Miller Motorsports i GTD Pro, hvor Antonio Garcia og Alexander Sims skal dele raceren med Daniel Juncadella ved de lange Michelin Endurance Cup afdelinger, hvor de er behov for en 3. kører. Juncadella kommer til holdet fra Mercedes, som han har været hos siden sin DTM debut i 2013, som så sidenhen er gået over i et GT3 program.

Corvette Z06 GT3.R
Photo: Corvette Racing

Holdets anden bil skal køres fast af Tommy Milner og Nicky Catsburg, mens Earl Bamber skal hjælpe til ved de lange løb. Bamber er allerede en del af GM familien, efter han har kørt for Cadillac Racing i FIA WEC gennem 2023 med deres Hypercar program. Derudover deltog han også 24 timers løbet i Daytona 2023 med selvsamme bil, da holdet havde to biler i gang. Udover det, har han været forbundet med Porsche i mange år, og har stadig sit eget hold, som primært deltager i Asien. Derfor dukker han af og til også op i en Porsche racer, selvom tiden som fabrikskører hos det tyske mærke er slut.

Juncadella skal dog også deltage i FIA World Endurance Championship. Her skal han køre for TF Sport, som er blevet nyt Corvette hold med  Z06 GT3.R modellen, efter de har kørt med Aston Martin racere i mange år.

TF Sport holder dog også fast i en af deres “gamle” AMR kørere, da Charlie Eastwood skal køre i holdets anden bil. De har dog ikke annonceret nogle af deres Sølv eller Bronzekørere endnu, men det kan vi forvente mere omkring i de kommende uger.

Sidst min ikke mindst er Nicolas Varrone blevet opgraderet til fabrikskører. Varrone sikrede GTE Am titlen i FIA WEC til Corvette Racing i 2023 sammen med Nicky Catsburg og Ben Keating, og skal i 2024 køre hos AWA, som er blevet officielt GTD hold, med to GT3 racere, som vi har omtalt i denne artikel.

Relaterede nyheder