TDS Racing klar med 2024 kørerne

TDS Racing har annonceret deres 4 kørere, som skal køre IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2024.

Holdet nedscalerer fra to til kun en bil i 2024, men det øger kun fokus på at vinde mesterskabet.

Steven Thomas og Mikkel Jensen fortsætter som makkerpar gennem alle afdelingerne, hvor LMP2 kategorien deltager. De to var snublende tætte på at vinde titlen i 2023, men nogle uheldige episoder, hvor de blev påkørt af andre biler, gjorde at de sluttede treer i mesterskabet, 53 point fra vinderne.

Jensen blev håndplukket fra PR1 Mathiasen Motorsports forud for 2023, hvor han havde været med til at sikre Ben Keating to titler sammen med Scott Huffaker. Huffaker og Jensen blev sat sammen med Thomas i 2023, hvoraf Huffaker kun deltog i de fire langdistanceafdelinger. Nu bliver Huffaker opgraderet til Guld, og kan derfor ikke være en del af det setup længere.

TDS Racing #11
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

I stedet bliver Hunter McElrea 3. mand på bilen. McElrea er en 23-årig Newzealænder, som har kørt i USA siden 2019, hvor han har deltaget i Road To Indy programmet med start i Indy Pro 2000, Indy Lights, og senest IndyNXT. Han sluttede toer til danske Christian Rasmussen i 2023 i IndyNXT, og håber på at kunne kopiere hvad danskeren opnåede. Han kombinerede nemlig også vejen til IndyNXT titlen med et LMP2 program i IMSA.

I forbindelse med 24 timers løbet i Daytona, skal Charles Milesi hjælpe Jensen, Thomas og McElrea. Franskmanden er en af de absolut hurtigste kørere i en LMP2 racer, til trods for hans unge alder. Han debuterede i kategorien i 2020, og allerede i 2022 skulle han være førstekører på Richard Mille Racing Team bilen i FIA WEC. I 2023 kom han til Alpine Elf Team, og står på kandidatlisten til at blive en af deres Hypercar chauffører i 2024.

Rolex 24 at Daytona køres den 27.-28. januar 2024, med test og kvalifikation weekenden inden, og yderligere testsessioner i dagene optil.

Relaterede nyheder