Habsburg skadet i testuheld – misser ELMS åbningsløb

Ferdinand Habsburg er kommet til skade under et testuheld på Motorland Aragon i Spanien.

Østrigeren var i sidste uge ude at teste med Alpine Elf Team på den spanske bane, som forberedelse til de kommende FIA WEC løb, men havde en voldsom afkørsel.

Habsburg var en tur forbi hospitalet i Spanien, inden han tog hjem til Østrig. Her blev han yderligere undersøgt, hvor lægerne fandt to ikke-kritiske brud på den nedre del af ryggen.

Ferdinand Habsburg
Photo: Alpine

Det betyder at han som minimum går glip af European Le Mans Series åbningsløbet i Circuit de Barcelona-Catalunya i Spanien i næste uge. Her skulle østrigeren have kørt for COOL Racing #47 sammen med Frederik Vesti og Alejandro Garcia. Han bliver i stedet erstattet af Alpine holdkammerat Paul-Loup Chatin, som har titusindevis af kilometer i en LMP2 racer på CV’et.

Det er endnu usikkert, om Ferdinand Habsburg også går glip af FIA WEC løbet på Imola, som køres om blot 2 uger. Skulle han ikke blive klar, vil Jules Gounon erstatte ham. Gounon var også med til testen, og har også tidligere testet Alpine A424 raceren.

Racing24-7.net ønsker god bedring til den hurtige sportsvognskører, og håber snart at se ham tilbage bag rattet af en racerbil.

Relaterede nyheder