Den ultimative motorsports øl

Mange motorsportsfans kan godt lide at drikke en øl, mens de nyder sporten, hvad enten det er på banen eller foran tv skærmen.

Derfor er der nu en mulighed for at kombinere disse to ting, med et motorsportstwist på ølsiden.

Bie’s Bryghus i Hobro har nemlig lanceret en RACE BEER, i samarbejde med bysbarnet Tom Kristensen.

Bryghusets egen beskrivelse af øllen, er at det “er en Classic Guld øl der holder 5,6 % alkohol, og med en god rund smag, som vil passe de fleste – og som sælges i 50 cl. flasker i butikker rundt i DK, samt på fad og flaske i flere restauranter rundt om Mariager Fjord og omegn.”

RACE BEER
Photo: Bie’s Bryghus

Selve ølflasken har en speciel etiket, som er designet af Helga Art, som viser både Tom Kristensen, hans Audi R18 racerbil, men også et blik ind over Hobro.

Det er dog ikke det eneste specielle ved øllen. For hver øl som bliver solgt, bliver der doneret 2 kroner til KidsAid. KidsAid støtter både børn som er indlagt med sygdomme som blandt andet kræftdiagnoser, men også psykiske diagnoser eller sjældne sygdomme. Det er også et projekt som Tom Kristensen er involveret i.

Man kan enten købe øllen på Bie’s Restaurant i Hobro, eller bestille den på nettet via ByFlou. Øllen er aktuelt så populær, at der er 3 ugers leveringstid på den. Den koster 40kr pr flaske, plus eventuel forsendelse, og bliver solgt via webshoppen til både ind- og udland.

Relaterede nyheder