Le Mans kører brækker ryggen i test + andet sædeskifte

Idag er der pludselig sket store ændringer i Le Mans feltet.

Larbre Competition køreren Paolo Ruberti brækkede ryggen under en test idag på Hockenheim. Heldigvis får han ikke nogle men, men det kræver en operation imorgen. På tidspunktet hvor uheldet skete fungerede han som instruktør, og den anden kører endte også på hospitalet. Men igen, uden nogle alvorlige skader.

Larbre Competition Photo: JJ Media
Larbre Competition
Photo: JJ Media

Derved skal Larbre Competition og Jack Laconte ud at finde en ny 3. kører til bilen. Det er endnu for tidligt at sige hvem der skal erstatte ham, men adskillige kørere har været forbi Larbre Competition gennem tidens løb. Heriblandt også Danske Casper Elgaard og senest Nicolai Sylvest, som kørte 2 løb for dem i WEC sidste år. Det er dog ikke sansynligt at Sylvest kommer til at køre Le Mans, da han mangler de 10 Rookie-laps som alle skal have kørt på testdagen, for at må deltage i løbet. Dem kan han desværre ikke køre, da han denne weekend kører ADAC GT Masters på Lausitzring, og derved er forhindret i evt at være i Frankrig.

G-Drive Racing Photo: JJ Media
G-Drive Racing
Photo: JJ Media

Denne nyhed kommer samme dag som G-Drive Racing annoncerede at samarbejdet med Nathanael Berthon ophører med øjeblikkelig varsel, uden nævne grunden hertil. Til Le Mans skal Will Stevens erstatte ham, da Manor nummer 45, som Stevens ellers normalt er en del af, ikke er udtaget til løbet men blot alle de andre 8 afdeling af WEC mesterskabet grundet teamets sene tilmelding af bil nummer 2. Stevens er dog tilbage hos Manor igen efter Le Mans

Relaterede nyheder