Aston Martin Racing blander kortene

Aston Martin Racing har valgt at blande kortene i resten af FIA WEC sæsonen.

Efter de første 3 afdelinger af mesterskabet, indtager Darren Turner, Nicki Thiim og Marco Sørensen 3. pladsen i VM for GT kørere. Med et mål om at skulle vinde VM for både kørere og teams (teammesterskabet føres allerede), har det engelske team valgt at pille Darren Turner ud af #95 og istedet flytte ham over i #97. Her skal han køre sæsonen færdig sammen med Richie Stanaway, mens Jonny Adam og Fernando Rees ikke længere er en del af FIA WEC kørersammensætningen. De er dog begge stadig på kontrakt med Aston Martin Racing, og mens det allerede er annonceret at Adam bl.a. skal fortsætte med at køre i British GT, mangler teamet endnu at bekræfte hvad Rees skal køre resten af året.

Aston Martin Racing #95 Photo: JJ Media
Aston Martin Racing #95
Photo: JJ Media

Skiftet kommer som en stor overraskelse i sportsvognsverdenen, men på den anden side er det også forståeligt at teamet ønsker de bedste muligheder for at vinde titlerne.

Så må man bare håbe for Thiim, Sørensen og Turner, at de hver især sidder i netop den bil, som forhåbentlig vinder VM for GT kørere, og ikke må se holdkammeraten/holdkammeraterne løbet med titlen.

Næste FIA WEC løb køres om 2 uger på Nürburgring

Relaterede nyheder