Aston Martin Racing med 3 biler i FIA WEC

Der er genvalg på næsten alle pladser hos Aston Martin Racing i 2017.

Mestrene fra 2016, Nicki Thiim og Marco Sørensen er igen tilbage i bil nummer 95, mens Darren Turner fortsætter i nummer 97, hvor han får følgeskab af Jonny Adam. De 2 har kørt sammen nogle gange før ved visse FIA WEC afdelinger, men dette bliver deres første fulde sæson sammen. 3. kørerne på disse biler, bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.

Aston Martin Racing #95 2016
Photo: JJ Media

Disse 2 biler bliver indsat i GTE-Pro klassen, mens bil nummer 98 starter i GTE-Am. Nummer 98 bliver igen styret af Pedro Lamy, Mathias Lauda og Paul Dalla Lana. De bliver opgradet til en 2016 bil, og samtidig får de også Dunlop dæk på bilen, som viste sig at være en vinderkombination i 2016. Netop denne bil har været så tæt på mesterskabet mange gange, men så er der gået et eller andet galt. Så den kørerkombination håber på at kunne tage mesterskab hjem i 2017.

2 kørere som ikke en del af 2017 sammensætningen hos Aston Martin Racing er Fernando Rees og Richie Stanaway. Rees blev fjernet fra 97’eren midt på 2016 sæsonen, mens Stanaway trådte ud af den hen mod slutningen af sæsonen, da han havde andre forpligtelser i Australien. De er dog stadig et åbent spørgsmål om netop de to kørere er dem som skal hjælpe til på Le Mans, og evt løbene optil.

 

Relaterede nyheder