Sophia Flörsch første kører for BWT Mücke Motorsport

Sophia Flörsch er første kører for BWT Mücke Motorsport i ADAC Formel 4 2017.

Den 16 årige racerkører havde blandet debutsæson i Formel 4 i 2016, hvor hun kørte for Team Motopark. Hun førte løb, mens andre gange var hun uheldig midt i feltet, hvor der ofte var karambolage med andre kørere.

Hun imponerede alt og alle i 2015, da hun gav alle drengene baghjul i den hårde Ginetta Junior serie i England, hvor hun bl.a. tog generel løbssejr og lå 2’er i mesterskabet inden at hun valgte at begynde forberedelserne til 2016 ADAC Formel 4 sæsonen.

Sophia Flörsch, Peter Mücke Motorsport. BWT Mücke Motorsport 2017
Photo: Sophia Flörsch

I 2017 skal hun så køre for teamet som har haft store navne som Sebastian Vettel, Pascal Wehrlein, Sergio Perez, Robert Kubica, Markus Winkelhock, Sébastian Buemi, Philip Eng og Maximilian Götz på kørerlisten.

ADAC Formel 4 bilen som hun skal køre i er, ligesom alle i den Tyske serie, en Tatuus med en 1,4 liters Abarth turbo motor på 160 hk, til en mindstevægt på 570kg. Bilen har en tophastighed på ca 210km/t.

 

Relaterede nyheder