Speciel afvikling af Norisring weekend

Det bliver en noget utraditionel afvikling af DTM weekenden på Norisring – i hvert fald hvad angår starttidspunkter.

Lørdag skal løbet køres klokken 13.25 mens søndagens løb først skal køres 17.20.

De utraditionelle tidspunkter skyldes at den tyske tv kanal ARD har eksklusiv rettigheder til DTM i Tyskland, og derved har delvis magt over tidsplanen for weekenden.

Nico Müller, Audi R5 DTM
Photo: JJ Media

ARD skal denne weekend også sende Tour De France, som starter i Tyskland, men det plejer løbet på Norisring alligevel at være tilpasset til, med 2 sene starttider. På lørdag er der dog også en mindehøjtidelighed for Helmut Kohl, hvilket foregår sidst på eftermiddagen, lørdag – på det tidspunkt som DTM løbet ellers skulle have været kørt på.

Så nu får DTM feltet altså ekstra travlt lørdag formiddag og middag, hvor der skal afvikles 30 minutters træning, 20 minutters kvalifikation, og 55 minutters løb i løbet af få timer. Til gengæld får kørerne og holdene en god, lang eftermiddag til at få bilerne gjort klar til søndagens strabadser igen.

Relaterede nyheder