Italiensk, dansk og britisk Pole Positions på Spa

Kvalifikationen til morgendagens 4 Hours of Spa Francorchamps blev kørt på en solbeskinnet bane, med dejlige 18 grader.

Først var det GTE kategorien der havde 12 minutters kørsel, til at sætte den bedste omgangstid.

Proton Competition Porsche #77 med Matteo Cairoli var hurtigst, foran Nicki Thiim i TF Sport Aston Martin #90 og Will Stevens i JMW Motorsport Ferrari #66. Herefter kom de to Spirit of Race Ferrari #55 og #51, mens Beechdean AMR #99 var den langsomste bil. Det var sæsonens første Pole Position for det tyske mærke, efter Ferrari og Aston Martin har snuppet sæsonens første 4 Pole Positions.

Proton Competition Porsche #77
Photo: JJ Media

Herefter skulle LMP3 bilerne på banen. Mikkel Jensen i AT Racing #9 var den hurtigste mand på den første omgang, inden at hans tid blev slået Wayne Boyd i United Autosports #3 på den anden omgang. Jensen svarede igen, men fik den tid frataget på grund af at han havde været for langt over den hvide linje. Det bekymrede dog ikke den unge dansker, der kørte en endnu bedre omgang og var den eneste bil som var nede på en 2:13. Den næsthurtigste var Wayne Boyd i United Autosports #3 foran Sean Rayhall i United Autosports #2. Alex Kapadia fik RLR MSport #15 kørt ind på 9. pladsen i LMP2 klassen, så Morten Dons’ bil skal starte nogenlunde midt i feltet i morgendagens løb. Dagens Pole Position var sæsonens anden for Mikkel Jensen, da han også tog Pole Position ved åbningsløbet på Silverstone.

AT Racing #9
Photo: JJ Media

LMP2 klassen var det sidste til at køre kvalifikation.

Ben Hanley i DragonSpeed #21 satte hurtigt en tid, som de andre kørere kunne jagte. Faktisk var tiden så god at ingen kunne slå ham, mens holdkammeraterne i G-Drive Racing #22 starter 2’er, med Ryo Hirakawa bag rattet. Enzo Guibbert i Graff #39 starter 3’er, mens Filipe Albuerquerque i United Autosports #32 sneg sig foran den anden Graff #40 med Richard Bradley.

DragonSpeed #21
Photo: JJ Media

High Class Racing #49 med Anders Fjordbach og Dennis Andersen måtte køre rundt med en sort snude på bilen, efter M.Racing – YMR #19 havde ramt dem i den frie træning lørdag morgen. Neale Muston i #19 fik en betinget Drive-Through straf i resten af weekenden. Det var Anders Fjordbach der kørte kvalifikationen for teamet, men endte med at kvalificere sig på 12. pladsen. Generelt havde Dallara bilerne en skidt dag og var de sidste fire biler i LMP2 klassen, mens ORECA besatte de tre forreste.

Løbet starter i morgen klokken 12.00.

Relaterede nyheder