Niklas Krütten ny kører i ADAC Formel 4

Niklas Krütten bliver ny kører hos BWT Mücke Motorsport i ADAC Formel 4.

Den 15 årige kører skifter op fra gokart sporten til formelbiler i denne kommende sæson, hvor han parallelt med den tyske sæson, også skal køre i den italienske samt UAE mesterskabet.

Den unge tysker har kørt gokart siden han var 8, og i 2012 gjorde han for første gang opmærksom på sig selv ved at slutte 3’er i den vesttyske ADAC Kart Cup. Sidenhen er det blevet til flere top 5 placeringer i CIK-FIA Europamesterskabet og flere top 10 placeringer i Verdensmesterskabet.

Niklas Krütten
Photo: BWT Mücke Motorsport

Mücke Motorsport teamet har haft adskillige prominente kørere i garagen. Navne som Sebastian Vettel, Pascal Wehrlein, Marco Wittmann og Lucas Auer har været forbi det team, der har base nær Berlin. På trods af at ADAC Formel 4 serien kun har kørt i 3 sæsoner, har teamet allerede hentet 16 sejre og 58 podiepladser.

ADAC Formel 4 2018 sæsonen starter den sidste weekend i april på Oschersleben.

Relaterede nyheder