Toyota fortsat hurtigst

Toyota Gazoo Racing var også hurtigst da anden fri træning i FIA World Endurance Championship blev kørt på Spa Francorchamps.

Denne gang var det Toyota #7 der var hurtigst foran #8. Den bedste ikke-hybrid bil var DragonSpeed #10, men de var næsten 3 sekunder langsommere. Til gengæld var de hurtigst af alle i Sektor 2.

Træningen blev dog afbrudt hele to gange på grund af rødt flag, og derudover der en periode med FCY, så ikke alle holdene kunne køre deres programmer som planlagt.

Toyota Gazoo Racing #8 & DragonSpeed #10
Photo: JJ Media

ByKolles Racing Team #4 stoppede ude på banen med en halv times kørsel tilbage af træningen, men det kunne klare med en lokal gul flagzone.

CEFC TRSM Racing Ginetta bilerne gentog samme nummer fra FP1, hvor de endnu en gang kun kørte en enkelt installationsomgang.

I LMP2 kategorien var DragonSpeed #31 igen hurtigst, men denne gang kun med ca 0,4 sekund ned til Jackie Chan DC Racing #37 og G-Drive Racing #26.

Jackie Chan DC Racing #37
Photo: JJ Media

I GTE Pro var Ford Chip Ganassi Team UK #66 hurtigst, mens Porsche #91 sneg sig ind foran den anden Ford #67. Michael Christensen og Kevin Estre i Porsche #92 var 4. hurtigste bil, foran AF Corse Ferrari #51 og Aston Martin Racing #95, der var vågnet op til dåd med Thiim, Sørensen og Turner bag rattet. Denne gang var #95 kun 1,8 sekund bag Ford, så det var fremgang på næsten et sekund i forhold til FP1.

BMW Team MTEK #81 & Porsche #92
Photo: JJ Media

I GTE Am var Gulf Racing UK Porsche #86 hurtigst foran Dempsey-Proton Racing Porsche #77, Aston Martin Racing #98 og Spirit of Race Ferrari #54. Kun de nye MR Racing Ferrari #70 faldt lidt udenfor – alle andre GTE Am biler var indenfor 1,4 sekund af hinanden.

Gulf Racing UK Porsche #86
Photo: JJ Media

Weekendens 3. fri træning køres fredag formiddag fra 11.00-12.00, inden at kvalifikationen køres senere på eftermiddagen.

Relaterede nyheder