Alle biler på banen i FP3

Alle 34 FIA World Endurance Championship biler var på banen, da 3. fri træning blev kørt på Silverstone her til morgen.

Rebellion Racing #1 og ByKolles Racing Team #4 var begge blevet repareret henover dagen og aftenen i går, og køreklare igen.

ByKolles Racing Team #4
Photo: JJ Media

Toyota Gazoo Racing #8 var den hurtigste bil, mens SMP Racing #17 og #11 var de næsthurtigste. De resterende LMP1 biler kørte allesammen efter en løbsopsætning, så der var stor forskel på tiderne i forhold til i går. Der skal dog ske mærkelige ting, hvis ikke Toyota kommer til at holde 1 og 2 på startgridden, men alt kan jo ske i motorsport.

TDS Racing #28 satte igen den hurtigste tid i LMP2 klassen, mens Jackie Chan DC Racing #37 havde fået mere fart på, og kørte hurtigere end søsterbilen #38 på P3.

Larbre Competition #50 & Dempsey-Proton Racing Porsche #88
Photo: JJ Media

GTE Pro havde Ford Chip Ganassi Team UK 1-2 med #67 foran #66, mens Aston Martin Racing #95 med Nicki Thiim og Marco Sørensen fortsatte de gode takter fra i går med P3. Porsche #92 med Michael Christensen kørte efter løbsopsætning, og var langsomst i klassen. Mens BMW havde stukket snuden frem tidligt i træningen, endte de med 7. og 9. bedste tid efter 57 minutters træning. Der kom rødt flag i træningen med 3 minutter tilbage, da en floppy var blevet slået løs, og rullede rundt på banen.

Porsche #92
Photo: JJ Media

Aston Martin Racing #98 var hurtigst i GTE Am for MR Racing Ferrari #70 og Dempsey-Proton Racing Porsche #77. De første 6 biler var adskilt af blot 0,9 sekund, som vi er vandt til fra den tætte GTE Am klasse. Her har Bronzekøreren traditionelt set en kæmpe indflydelse på hvem der vinder løbet, samt hvem der vinder løbet, da Bronzekøreren skal være den ene af de to kvalificerende kørere.

MR Racing Ferrari #70
Photo: JJ Media

Kvalifikationen køres klokken 12.00 lokal tid, klokken 13.00 dansk tid.

Relaterede nyheder