Ændringer på startlisten til Fuji

Der er kommet nogle småændringer på startlisten til FIA World Endurance Championship løbet på Fuji.

En enkelt Ginetta G60-LT-P1 var oprindelig meldt til, med en AER motor i stedet for Mecachrome motoren, som CEFC TRSM Racing brugte tidligere på året. Den bil er nu væk fra listen igen, og det er efterhånden tvivlsomt, om vi kommer til at se mere til Manor teamet samt Ginetta raceren i 2018/19 sæsonen. ACO kan få svært ved at forsvare Manor beholder to startpladser til Le Mans 2019, når de indtil nu i denne sæson udelukkende har deltaget på Le Mans i juni måned – plus meget få omgange i træningen ved Åbningsløbet på Spa Francorchamps. Der står så mange andre hold fra European Le Mans Series og Asian Le Mans Series, som er meget mere berettiget til at få en starttilladelse til 24 timers løbet, end det som CEFC TRSM Racing har præsteret indtil nu i år.

Dermed har vi kun 8 LMP1 biler til start – og selv blandt disse 8, er der ændringer. DragonSpeed #10 kommer til start med Ben Hanley samt James Allen, da Renger van der Zande har travlt på Road Atlanta til Petit Le Mans, og Henrik Hedman har valgt at blive hjemme fra dette løb. Allen deltager i European Le Mans Series for Graff holdet, og viste imponerende fart i 2017 sæsonen, mens holdet ikke har haft helt så gode resultater i denne sæson.

Larbre Competition #50
Photo: JJ Media

ByKolles Racing Team #4 beholder Oliver Webb, men kalder også Japan ekspert James Rossiter i bilen, sammen med Tom Dillmann.

I LMP2 erstatter Jean-Eric Vergne hans franske landsman Loic Duval i TDS Racing #28, som vi tidligere har skrevet.

Hos Larbre Competition #50 hopper Keiko Ihara i bilen ved siden af Erwin Creed og Romano Ricci. Ihara har erfaring fra LMP2 i både FIA WEC samt Asian Le Mans Series, og tager nu en start i hendes hjemmeløb.

I GTE Pro har vi ikke nogen ændringer, mens Giorgio Roda Jr og Matteo Cairoli i Dempsey-Proton Racing Porsche #88 får følgeskab af Satoshi Hoshino i stedet for Khaled Al Qubaisi i GTE Am. Derudover erstatter Thomas Preining australske Alex Davidson i Gulf Racing UK Porsche #86.

6 timers løbet på Fuji køres den 14. oktober.

Relaterede nyheder