Drama helt til målflaget i sæsonfinale

Den 21. udgave af Motul Petit Le Mans startede under strålende solskin, i sæsonfinalen i WeatherTech SportsCar Championship 2018.

Tequila Patron ESM Nissan #22 med Pipo Derani havde taget Pole Position foran Mazda Team Joest #77 og #55, mens den anden Tequila Patron ESM Nissan #2 skulle starte 4’er.

Inden løbet lå Whelen Engineering Cadillac #31 (startposition P9) i front af Prototype Mesterskabet foran CORE autosport Oreca #54 (start P14) og Konica Minolta Wayne Taylor Racing Cadillac #10 (start P11).

I GTLM havde BMW Team RLL #24 med John Edwards taget Pole, foran Corvette Racing #3 med bl.a. Jan Magnussen og Porsche #912. Magnussen var sammen med Antonio Garcia mesterskabsførende, 9 point foran Ford Chip Ganassi Racing #67 (start P4) og #66 (start P6), med Porsche #912 på lur på fjerdepladsen.

Petit Le Mans start 2018
Photo Courtesy of IMSA / Michael L. Levitt

Scuderia Corsa Ferrari #63 kører Daniel Serra havde taget Pole i GTD klassen, foran 3GT Racing Lexus #15 med bl.a. David Heinemeier Hansson og Montaplast by Land-Motorsport Audi #28.

Wright Motorsports Porsche #58 med Christina Nielsen blev desværre nød til at starte 3. sidst i løbet, da holdet måtte skifte motor efter Fri Træning 3. Bag dem holdt Magnus Racing Audi #44 og Park Place Motorsports Porsche #73, da disse to hold havde skiftet dæk efter kvalifikationen.

Paul Miller Racing Lamborghini #48 (start P5) var den førende GTD foran Meyer Shank Racing Acura #86 (start P6) og Mercedes-AMG Team Riley Motorsports #33 (start 9).

Der blev virkelig kæmpet rundt på den første omgang, hvor #2 blev en af de store tabere, og faldt helt ned på 10. pladsen, mens Acura Team Penske #7 var rykket op på 4. pladsen.

Corvette Racing #3 & #4
Photo Courtesy of IMSA / Phillip Abbott

Antonio Garcia i Corvette Racing #3 havde taget føringen i GTLM. BMW Team RLL #24 faldt tilbage i feltet, efter Connor De Phillippi kørte op bag i Ford Chip Ganassi Racing #66 med Joey Hand. De to biler ramte ikke hinanden hårdt, men De Phillippi fejlbedømte afstanden under en slipstream overhaling, som kun kostede et forlygte på BMW’en.

De to Mazda Team Joest racere byttede plads små 20 minutter inde i løbet, da Oliver Jarvis i #77 blev bremset en anelse af Corvette Racing #3, og Jonathan Bomarito i #55 kunne smutte op på andenpladsen.

25 minutter inde i løbet var der et kæmpe drama, da den førende Pipo Derani i Tequila Patron ESM #22 fik en punktering på venstre baghjul. Heldigvis slap han for andre skader, og fik monteret et sæt nye dæk.

Performance Tech Motorsports Oreca #38 var dagens første hold til at få en straf, da deres hjul roterede mens den var hævet op på airjacks. Det kostede dem en drive-through straf.

CORE autosport ORECA #54 var tilbage i pitten kort tid efter deres første stop, hvor de byttede Jon Bennett ud med Romain Dumas.

Mercedes-AMG Team Riley Motorsports #33
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

En time ind i løbet havde Park Place Motorsports Porsche #73 et spin i Sving 7, da Tim Pappis blev lidt nervøs over at Ben Keating i Mercedes-AMG Team Riley Motorsports #33 slog et slag med halen foran ham. Pappis var kortvarigt inde i dækmuren med bagenden, men kunne fortsætte uden skade.

JDC-Miller Motorsport ORECA #85 havde et spin, mens Simon Trummer forsøgte at overhale Meyer Shank Racing Acura #86. Heldigvis kom det ikke til kontakt mellem dem.

66 minutter inde i løbet, kom dagens første Safety Car periode, da Acura Tema Penske #6 med Juan Pablo Montoya ramte dækmuren med høj hastighed. Heldigvis steg han selv ud af bilen, men bilen var totalskadet, og ude af løbet.

BMW Team RLL #25 udnyttede tiden til at få repareret fronten på bilen, hvor de valgte at skifte hele forenden incl splitter og forlygter, for at udbedre den tidligere skade.

Da løbet blev startet igen, var det med Acura Team Penske #7 foran Mazda Team Joest #55 og #77. I GTLM var BMW Team RLL #24 foran Ford Chip Ganassi Racing #67 og Corvette Racing #3. Både #24 og #67  havde dog ikke pittet for anden gang, mens de andre GTLM biler havde.

Acura Team Penske #7
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

3GT Racing Lexus #15 havde taget føringen i GTD foran de to Meyer Shank Racing Acura #86 og #93.

Tequila Patron ESM #2 var på fremdrift, med Ryan Dalziel bag rattet, og kom op på 3. pladsen, foran Mazda Team Joest #77 med Tristan Nunez.

Der blev delt et par drive-through straffe ud, for at han kørt for hurtigt i pitten, til henholdsvis Park Place Motorsports Porsche #73 og BMW Team RLL #25.

En time og 45 minutter inde i løbet kom der Safety Car igen da Turner Motorsport BMW #96 ramte muren meget hårdt i Sving 1. Her var der ikke nogen dæk foran betonmuren, så bagenden på BMW M6 GT3 raceren var fuldstændig smadret. Heldigvis kunne Dillon Machavern selv stige ud af bilen. Uheldet skete på grund af der kørte 4 biler ved siden af hinanden ned af start/mål langsiden. Her ramte Mustang Sampling Cadillac #5 lå på indersiden, og holdt bare sin linje mod Sving 1, da Whelen Engineering Cadillac #31 ved siden af, kørte ind i siden på Scuderia Corsa Ferrari #64, som så blev sendt ind i #96 – fuldstændig uden chance for at rede bilen. Dommerne takserede det dog som hændeligt uheld, og derfor skete der ikke mere i sagen.

Under FCY perioden mistede Mazda Team Joest #55 pludselig et baghjul, og måtte køre hele omgangen på kun 3 hjul. Spencer Pigot fik bilen tilbage til pitten, og fik et ny baghjul på, og så var han ellers klar til det grønne flag igen.

Meyer Shank Racing Acura #86
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Der startede en hård kamp mellem Helio Castroneves i Acura Team Penske #7 i føringen, og Ryan Dalziel i Tequila Patron ESM #2 i P2. Castroneves spærrede det bedste som han havde lært, så Dalziel måtte trække snuden til sig igen.

Kort tid efter kom der FCY igen, da JDC-Miller Motorsports ORECA #99 sad fast i gruset i Sving 10.

Med 7 timer og 25 minutter tilbage, blev løbet genstartet. Whelen Engineering Cadillac #31 havde føringen foran Acura Team Penske #7 og Tequila Patron ESM #2. Ford Chip Ganassi Racing #66 havde føringen i GTLM foran Corvette Racing #3 og Ford #67. Scuderia Corsa Ferrari #64 førte GTD an foran Mercedes-AMG Team Riley Motorsports #33 og Montaplast by Land-Motorsport Audi #29.

Dirk Müller i #66 og Jan Magnussen i #3 havde en duel omkring føringen af løbet, men Ford’en var et pitstop bagud, så det ikke var nogen reel kamp på daværende tidspunkt.

Porsche #911 havde været en tur over græsset, hvilket fyldte kølergitteret helt op med græs, så Fred Makowiecki måtte pitte, for at få det børstet af.

Pludselig kørte Tequila Patron ESM #2 langsomt ude på banen, og måtte pitte. Teamet måtte køre bilen tilbage til garagen, da der var et problem med hjulophænget. Det kostede dem 10 omgange, inden at de kunne vende tilbage på banen.

Ford Chip Ganassi Racing #66
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Med små 7 timer tilbage på uret, gik Acura Team Penske #7 med Helio Castroneves i front af løbet, i en flot udbremsning af Eric Curran i Whelen Engineering Cadillac #31.

Tre en halv time inde i løbet var Filipe Albuerquerque i Mustang Sampling Cadillac #5 en tur af banen i Sving 1, da han lå i kamp med Helio Castroneves.

Kort tid efter overhalede Lucas Di Grassi i Mazda Team Joest #77, mesterskabskandidaten Colin Braun i CORE autosport ORECA #54, i kampen om 3. pladsen i løbet.

4 timer inde i løbet fik Wright Motorsports Porsche #58 en punktering på venstre bagdæk, hvilket kostede Patrick Long et ekstra pitstop.

Whelen Engineering Cadillac #31 var førende i løbet efter 4 timer, foran Acura Team Penske #7 og Tequila Patron ESM Nissan #22. Ford Chip Ganassi Racing #66 førte foran #67 og Corvette Racing #3. I GTD var Mercedes-AMG Team Riley Motorsports #33 i front af Montaplast by Land-Motorsport Audi #29 og Paul Miller Racing Lamborghini #48.

Turner Motorsport BMW #96
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Acura Team Penske havde fået liv i bil #6 igen, og det blev fejret af løbsledelsen, ved at give dem en drive-through straf, på grund af at teamet havde kørt bilen igennem paddock området i stedet for at skubbe den.

Meyer Shank Racing Acura #93 havde et længere pitstop, hvor mekanikerne var i gang med at reparere noget i motorrummet. Derved tabte de to omgange til de førende i klassen.

4 timer og 45 minutter inde i løbet kom der FCY igen, da Performance Tech Motorsports ORECA #38 havde et knækket baghjulsophæng. JDC-Miller Motorsports #85 pittede under FCY med en punktering. Det viste sig at #85 havde fået en punktering efter de blev ramt af Mustang Sampling Cadillac #5, som blev belønnet med en drive-through straf.

3GT Racing Lexus #14 tabte et baghjul under FCY perioden. Dominik Baumann forsøgte at få bilen kørt tilbage til pitten, så mekanikerne kunne få sat 4 hjul på bilen igen, men måtte transporteres tilbage til pitten på et fejeblad.

Mazda Team Joest #55
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Kort tid efter genstarten af løbet, fik Garcia kørt Corvette Racing #3 op på P3, hvilket ville være nok til at sikre sig Mesterskabet. Der var dog stadig næsten halvdelen af løbet tilbage.

Sebastien Bourdais i Ford #66 faldt kort tid efter helt tilbage på P6, og havde nu teamkollegaen, en Porsche en BMW og to Corvette racere foran sig.

BMW Team RLL #24 var også i problemer, da først begge Corvette racere og derefter Porsche #912 var helt oppe under bagvingen. Få sving senere var #912 også forbi, og her kom Ford #66 så op til dem.

Montaplast by Land-Motorsport Audi #29 pittede med en punktering, efter ca. 5 timer og 30 minutters løb. små ti minutter senere punkterede Magnus Racing Audi #44 også, på det samme venstre baghjul.

Mindre end en halv time efter deres seneste punktering, kom #29 igen igen i pitten med et punkteret venstre bagdæk.

P1 Motorsports Mercedes #71
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Med 4 timer tilbage af løbet gik Mazda Team Joest #77 i føring af løbet, efter Graham Rahal i Acura Team Penske #7 havde en tur over græsset i Sving 2.

3GT Racing Lexus #14 måtte trække sig fra løbet med 3 timer og 20 minutter tilbage, på grund af tekniske problemer med bilen.

Med 3 timer tilbage af løbet, var Konica Minolta Wayne Taylor Racing Cadillac #10 i front af løbet, foran Mazda Team Joest #55 og Acura Team Penske #7. Disse tre biler lå indenfor 3 sekunder af hinanden.

I GTLM klassen var Corvette Racing #4 i front, foran Porsche #912 og Ford Chip Ganassi Racing #67. Jan Magnussen, Antonio Garcia og Marcel Fässler i Corvette Racing #3 indtog 4. pladsen, kun 6,2 sekunder fra føringen af klassen.

GTD havde Mercedes-AMG Team Riley Motorsports #33 føringen foran Meyer Shank Racing Acura #86, og Paul Miller Racing Lamborghini #48. Christina Nielsen, Patrick Long og Robert Renauer i Wright Motorsports Porsche #58 var P4, en omgang fra den førende Mercedes. David Heinemeier Hansson, Jack Hawksworth og Sean Rayhall i 3GT Racing Lexus #15 var P7 i klassen.

Porsche #911 & Ford Chip Ganassi Racing #66
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Der var lidt action i GTD klassen, hvor Meyer Shank Racing Acura #86 gik til angreb på Mercedes-AMG Team Riley Motorsports #33. I stedet endte det med at #86 tabte pladsen til Paul Miller Racing Lambo #48.

JDC-Miller Motorsports ORECA #99 havde en tur på græsset, og ramte et af sponsorskiltene, som han slæbte med rundt hele omgangen, inden mekanikerne i pitten fik den trukket af bilen igen.

Føringen i GTD skiftede da Luca Stolz i #33 ikke længere kunne holde Corey Lewis i #48 tilbage, og omgangen efter kom Trent Hindman i #86 også forbi.

2 timer og 46 minutter før slut kom der Safety Car på banen, da Risi Competizione Ferrari #62 endte gruset, efter Miguel Molina tabte bilen under nedbremsningen til Sving 6.

3GT Racing Lexus #15
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Der var kæmpe drama under Safety Car perioden, da Antonio Garcia i Corvette Racing #3 ramte muren på vej ud af pitten. Garcia fik bilen kørt tilbage til pitten, hvor bilen blev taget tilbage til lastbilen, hvor 8 mekanikere straks gik i gang med at reparere forenden af bilen. Teamet var utrolig heldige med at det skete under FCY, så de kun tabte fem og et halvt minutter i pitten, svarende til to omgange bag den langsomme Safety Car.

Da løbet blev givet frit igen, fik Acura Team Penske #7 en drive-through straf for at have overhalet under Safety Car. Mercedes-AMG Team Riley Motorsports #33 fik en Stop & Go på 2 minutter og 46 sekunder, da de var kommet til at køre forbi SC ude på banen, så de pludselig var en omgang foran alle andre i klassen.

Wright Motorsports Porsche #58 var kommet i front af GTD klassen, ved hjælp af en anden pitstop strategi end konkurrenterne.

P1 Motorsport Mercedes #71 havde en kort tur ind i dækmuren, da Felipe Fraga blev vippet rundt af Earl Bamber i Porsche #912. Det gav en drive-through straf til #912, som derved mistede føringen i GTLM. Da Ford Chip Ganassi Racing #67 derved rykkede op på andenpladsen, gjorde det at Corvette Racing #3 skulle endnu længere op i rækkerne, for ikke at tabe mesterskabet på grund af afkørslen og pitbesøget tidligere i løbet. #71 kom hurtigt videre, og havde ikke væsentlige skader på bilen, udover at den manglede et sidespejl.

CORE autosport ORECA #54
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

112 minutter før målflaget, skiftede føringen af løbet fra Konica Minolta Wayne Taylor Racing Cadillac #10 til Mustang Sampling Cadillac #5, da Filipe Albuerquerque fik udtrickset Jordan Taylor.

Corvette Racing #4 og Meyer Shank Racing #86 kom rigtig tæt på hinanden i pitten. #4 pittede sekunder før #86 var færdig med tankningen, så #86 måtte skubbes tilbage, og tabte værdifulde sekunder, inden Alvaro Parente kunne kommer afsted igen.

Med godt halvanden time tilbage af løbet var AFS/PR1 Mathiasen Motorsports ORECA #52 af banen i Sving 1. Selvom Will Owen kunne køre lidt videre, måtte han stoppe ude på banen, hvilket gav en FCY periode.

En time og 23 minutter før målflaget, blev løbet frigivet igen.

Wright Motorsports Porsche #58 fik en drive-through straf, da Robert Renauer havde haft kontakt med Daniel Serra i Scuderia Corsa Ferrari #63.

Tequila Patron ESM #22 havde den generelle føring af løbet, foran Mazda Team Joest #77 og Mustang Sampling Cadillac #5. GTLM havde fortsat Ford Chip Ganassi Racing #67 i føringen foran BMW Team RLL #24 og Porsche #911. Corvette #3 var 8’er, og manglede stadig point til at vinde Mesterskabet, som på det tidspunkt ville gå til #67.

Paul Miller Racing Lamborghini #48
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Paul Miller Racing Lambo #48 var i front af GTD foran Scuderia Corsa Ferrari #63 og #64, mens #58 var faldet tilbage på P6 efter straffen, lige efter 3GT Racing Lexus #15.

Porsche #911 og Corvette #4 kæmpede om 3. pladsen, med 1 time tilbage af løbet. #4 var helt oppe på siden af #911, men måtte falde tilbage bagved igen.

55 minutter før afslutningen af løbet skete der ting og sager i GTLM, hvor Ford Chip Ganassi Racing #67 ikke kun tabte føringen til BMW Team RLL #24 men også Porsche #911. Dermed tippede balancen stille og roligt mod Corvette Racing #3 igen, som dog stadig kunne vinde en placering mere, for at vinde Mesterskabet. Corvette Racing #4 lå helt oppe under bagvingen på #67, så den placering kunne også hurtigt skifte.

3GT Racing Lexus #15 spandt på egen hånd i Sving 7, og kom videre igen, uden hjælp.

Corvette Racing #4 kom ud foran både BMW Team RLL #24 og Ford Chip Ganassi Racing #67, da de tre pittede på samme tid.

Pipo Derani havde et par dårlige minutter i Tequila Patron ESM Nissan #22, da han først havde let kontakt med en GT bil ude på banen, efterfulgt af et pitstop, hvor han stallede, og tabte yderligere et par sekunder.

Oliver Jarvis i Mazda Team Joest #77 havde også en tur over græsset, da han fik udbremset sig selv i Sving 2.

Whelen Engineering Cadillac #31
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Med 35 minutter tilbage af løbet havde Paul Miller Racing Lambo #48 havde kurs mod Mesterskabet i GTD, Corvette Racing #3 i GTLM og CORE autosport ORECA #54 blandt Prototyperne.

Mustang Sampling Cadillac #5 tog føringen af løbet, med 27 minutter tilbage, da Filipe Albuerquerque overhalede Pipo Derani i Tequila Patron ESM Nissan #22 ude på banen. Renger van der Zande i Konica Minolta Wayne Taylor Racing Cadillac #10 var på lur, mindre end et sekund bag #22.

Scuderia Corsa Ferrari #63 tog føringen af GTD med 20 minutter tilbage, foran Meyer Shank Racing Acura #86 og Paul Miller Racing Lamborghini #48.

CORE autosport ORECA #54 måtte pitte 9 minutter før målflaget, for at få den sidste slat benzin på bilen, og faldt derved tilbage på 7. pladsen, kun to pladser foran Whelen Engineering Cadillac #31, som derved lå til at vinde Mesterskabet.

Renger van der Zande i #10 snuppede andenpladsen fra Pipo Derani #22 med blot 7 minutter tilbage af løbet, med kun 0,6 sekunder op til Albuerquerque i #5.

Derani i #22 pittede med 3 minutter tilbage, for at få en slat benzin i tanken.

Tequila Patron ESM Nissan #22
Photo Courtesy of IMSA / Phillip Abbott

Netop da øbet så ud til at være afgjort, løb den førende Mustang Sampling Cadillac tør for benzin i Sving 10. Den sorte racer kravlede stille og roligt over bakken i Sving 10b, og blev overhalet af Konica Minolta Wayne Taylor Racing Cadillac #10 med Jordan Taylor, Renger van der Zande og Ryan Hunter-Reay, Mazda Team Joest #77 med Oliver Jarvis, Tristan Nunez og Lucas Di Grassi og Mazda Team Joest #55 med Jonathan Bomarito, Marino Franchitti og Spencer Pigot.

I GTLM vandt Porsche #911 med Nick Tandy, Patrick Pilet og Fred Makowiecki foran Corvette Racing #4 med Tommy Milner, Oliver Gavin og Marcel Fässler (på dobbeltarbejde i både #3 og #4) og BMW Team RLL #24 med Jesse Krohn, John Edwards og Chaz Mostert.

GTD klassen blev vundet af Scuderia Corsa Ferrari #63 med Daniel Serra, Gunnar Jeannette og Cooper MacNeil foran Katherine Legge, Alvaro Parente og Trent Hindman i Meyer Shank Racing Acura #86 og Paul Miller Racing Lamborghini #48 med Bryan Sellers, Madison Snow og Corey Lewis. Christina Nielsen, Patrick Long og Robert Renauer i Wright Motorsports Porsche #58 sluttede på 4. pladsen, mens David Heinemeier Hansson, Jack Hawksworth og Sean Rayhall sluttede P10 for 3GT Racing Lexus #15.

Whelen Engineering Cadillac #31 med Eric Curran og Felipe Nasr er Prototype mestrene, kun 3 point foran CORE autosport ORECA #54 med Colin Braun og Jon Bennett, mens Konica Minolta Wayne Taylor Racing Cadillac #10 med Renger van der Zande og Jordan Taylor sluttede på 3. pladsen, yderligere 4 point bagude.

Cadillac vandt Konstruktørmesterskabet for Prototyper foran Acura, Nissan og Mazda.

Magnus Racing Audi #44
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Antonio Garcia og Jan Magnussen i Corvette Racing #3 vandt GTLM Mesterskabet, med 6 point ned til Ford Chip Ganassi Racing #67 med Richard Westbrook og Ryan Briscoe, og yderligere 6 point ned til Corvette Racing #4 med Tommy Milner og Oliver Gavin.

Ford vandt GTLM Konstruktørmesterskabet foran Chevrolet, Porsche, BMW og Ferrari.

Paul Miller Racing Lamborghini #48 med Bryan Sellers og Madison Snow vandt GTD Mesterskabet foran Katherine Legge og Meyer Shank Racing Acura #86 samt Mercedes-AMG Team Riley Motorsports #33 med Jeroen Bleekemolen og Ben Keating.

Christina Nielsen og Patrick Long sluttede på 7. pladsen i GTD Mesterskabet for Wright Motorsports Porsche #58, mens 3GT Racing Lexus #15 kører David Heinemeier Hansson sluttede på 11. pladsen.

Lamborghini vandt GTD Konstruktørmesterskabet foran Acura, Ferrari, Mercedes-AMG, Lexus, Porsche, Audi og BMW.

Misha Goikhberg vandt Jim Trueman Award, som den bedste gentleman kører i Prototyperne, mens Ben Keating vandt Bob Akin Award som den bedste GTD kører. Det betyder at de to får en billet til Le Mans 24 timers løbet 2019, hvilket er en stor gave at få.

Whelen Engineering Cadillac #31 vandt også Tequila Patron North American Endurance Cup (TPNAEC) blandt Prototyperne, foran Konica Minolta Wayne Taylor Racing Cadillac #10 og Acura Team Penske #7 med Helio Castroneves og Ricky Taylor.

Ford Chip Ganassi Racing #66 med Dirk Müller og Joey Hand vandt TPNAEC for GTLM bilerne foran Porsche #911 og Ford #67, mens Corvette #3 sluttede helt tilbage på 6. pladsen.

JDC-Miller Motorsports #85 & Risi Competizione Ferrari #62
Photo Courtesy of IMSA / Jake Galstad

Mercedes-AMG Team Riley Motorsports #33 vandt TPNAEC blandt GTD holdene, foran Meyer Shank Racing Acura #86 og Paul Miller Racing Lamborghini #48. Wright Motorsports Porsche #58 sluttede P9, mens 3GT Racing #15 sluttede 12’er.

Det var så afslutningen på den vilde sæson. Hvad kan man ønske sig mere, end at sæsonens sidste løb bliver afgjort 2 sving før målet, nogle mesterskabsaspiranter smadrer bilen mindre end 3 timer før afslutningen af løbet, men tilkæmper sig mesterskabet alligevel, og alle de andre specielle ting ved netop dette løb.

IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2018 blev alt hvad man kunne håbe på, uanset om ens favoritter så sluttede på podiet eller ej – der var super fedt racerløb gennem størstedelen af sæsonen.

Der er ikke længe til sæsonen 2019 starter på Daytona i januar måned, så nu skal holdene hjem og slappe lidt af, og gøre klar til den nye sæson.

Relaterede nyheder