Femte sæson til Mikkel O.

Mikkel Overgaard Pedersen kommer endnu en gang til start i Porsche Mobil 1 Supercup.

Køreren fra Struer har skrevet en kontrakt med det italienske Dinamic Motorsport, så han han kan hoppe bag rattet i en Porsche 911 GT3 Cup for 5. sæson i træk, hvoraf de to seneste har været komplette sæsoner.

Pedersen får en helt ny 2019 model at køre i, som er en kraftig opgradering i forhold til sidste sæson. I 2017 havde han en ny bil, som han så fortsatte i gennem 2018 sæsonen. Bilen var ikke eksklusiv for ham, men blev også brugt til andre Carrera Cup løb rundt om i verden. Til sidst var den dog ved at være lidt træt, men alligevel formåede den unge dansker at være med i top-10 i verdens måske sværeste mærkeklasse.

Mikkel Overgaard Pedersen
Photo: Porsche Motorsport

Udover PMSC serien, skal han også deltage i to andre Porsche Carrera Cup løb på Red Bull Ring og Spa Francorchamps. Det er god træning, da de også indgår i PMSC serien.

Han erstatter Mattia Drudi i holdet, som nu er blevet Audi Sport fabrikskører i GT3. Målet i fremtiden for Mikkel O. er da også at blive fabrikskører, ligesom Michael Christensen også er.

I følge Pedersens pressemeddelelse kommer han også til nogle starter i Danmark, hvor holdet også råder over en Porsche 911 GT3 Cup racer, som sniger sig rundt meget tæt på omgangsrekorden på FDM Jyllandsringen.

Porsche Mobil 1 Supercup starter med en fælles test den 16. og 17. april på Circuit de Catalunya, hvor sæsonstarten også kommer til at foregå tre en halv uge senere, sammen med Formel 1 ved det Spanske Grand Prix.

Relaterede nyheder