Karam og Carlin danner par i Toronto

Sage Karam vender tilbage til NTT IndyCar Series, når de drager til Toronto om halvanden uge.

Amerikaneren har fået en aftale med Carlin, hvor han skal køre teamets anden bil ved siden af Max Chilton.

Aftalen er kommet stand ved hjælp af SmartStop Self Storage, som også bliver den helt store fremtrædende sponsor på bil #31 ved Toronto løbet.

Karam kørte tidligere på året Indianapolis 500 løbet for Dreyer & Reinbold Racing, der altid kun kører det ene løb. Derfor er den 24-årige kører fra Nazareth i Pennsylvania yderst interesseret i at vinde tilbage bag rattet. Indtil nu har han haft 17 Indycar starter, men har også været til start i sportsvogne, hvor han har kørt både i Daytona Prototyper samt Lexus GTD racere. Her havde han dog ikke ret stor succes, og blev også upopulær på grund af hans kørestil og væremåde, som var markant anderledes end den som man normalvis ser i sportsvognsræs.

Carlin #31 Toronto 2019
Graphics: Carlin

Tidligere på året har Patricio O’Ward kørt i bil #31, men han har i kraft af hans Red Bull kontrakt får et racersæde i den japanske Super Formula serie, hvor der er et datosammenfald med to Indycar løb. Ellers burde der være fri bane for O’Ward, såfremt han ikke skal køre Formula 2, som han også havde en start i, i den foregående weekend.

Honda Indy Toronto løbet køres den 14. juli 2019.

Relaterede nyheder