Skidt weekend for favoritterne i Portland

2019 sæsonens næstsidste løb i NTT IndyCar Series var Grand Prix of Portland, på den klassiske Portland International Raceway, som var på kalenderen for andet år i træk.

Kvalifikationen havde virkelig rystet posen for de tre første mesterskabskandidater, som skulle foretage en masse overhalinger, såfremt de ikke skulle miste alt for mange point til manden på P4, Scott Dixon.

Colton Herta havde taget sin anden Pole Position i Indycar, foran Will Power, Scott Dixon, Jack Harvey, Felix Rosenqvist og Ryan Hunter-Reay.

Toer i stillingen, Alexander Rossi startede fra P7, mesterskabsførende Josef Newgarden var tilbage på 13. startposition, mens treer i mesterskabet, Simon Pagenaud, startede 18’er.

Herta fik en rimelig start, og fik forsvaret ned mod Sving 1, og Dixon op på P2.

Grand Prix of Portland 2019 start
Photo: Indycar.com / Joe Skibinski

Længere tilbage i feltet var der vild panik, da Graham Rahal fik satset fuldstændig forkert og skovlede Zach Veach af banen. Udover Veach blev Conor Daly, James Hinchcliffe, Ed Jones, Simon Pagenaud, Max Chilton og endda også Rahal’s holdkammerat Takuma Sato involveret. Newgarden var centimeter fra at blive involveret, men undgik balladen. Det udløste naturligt nok en Safety Car periode, så der kunne blive ryddet op.

Vi endte med at miste Rahal, Veach, Daly og Hinchcliffe, mens de andre kunne fortsætte.

En masse kørere valgte at pitte under Safety Car – Sebastien Bourdais, Santino Ferrucci, Max Chilton, Takuma Sato, Matheus Leist, Spencer Pigot og Ed Jones.

Conor Daly
Photo: Indycar.com / Joe Skibinski

Da løbet blev genstartet, gik der kun en omgang, inden der var gult flag igen. Alexander Rossi havde en god slipstream på holdkammerat Ryan Hunter-Reay ned af start-mål langsiden, men Hunter-Reay valgte at køre ekstremt defensivt. Rossi trak sig fra kampen, men Hunter-Reay kom alt ALT for hurtigt ned i Sving 1, og smadrede stakkels Jack Harvey af banen. Begge biler fik store skader, og kørerne var ude af løbet.

Oprydningen tog heldigvis ikke helt så længe som sidst, så kørerene fik grønt flag igen på 18. omgang.

Heldigvis gik det bedre denne gang, og alle kørere kom igennem uden yderligere ballade.

Jack Harvey & Ryan Hunter-Reay
Photo: Indycar.com / Joe Skibinski

Newgarden var på fremmarch, og nærmede sig efterhånden top 6, i en kombination af held og gode overhalinger. Der var dog modgang for Newgarden, da han nåede op til Marco Andretti. Andretti vinkede ham bestemt ikke forbi, og da de to kørere var side om side, holdt Andretti sin linje, og Newgarden måtte flette ind bagved. Det betød at Spencer Pigot kom forbi omgangen efter, og endda også fik overhalet Andretti kort tid efter.

Mekanikerne for Hunter-Reay fik bilen lappet sammen igen, men han var 13 omgange bagefter alle de andre, og blev endda belønnet med en 30 sekunders Stop & Go for kontakten med Harvey.

Dixon lagde Herta under voldsomt pres, men den unge kører virkede ikke påvirket, og holdt føringen af løbet, indtil 37. omgang, hvor Hertas dæk var helt færdige, og han tabte 3 placeringer på 3 Sving. Rosenqvist overhalede ham senere på omgangen, og dermed var han faldet fra P1 til P5 på mindre end en omgang.

Colton Herta
Photo: Indycar.com / Chris Owens

Pagenaud, Herta og Kimball var blandt de første til at pitte, indenfor det normale 2-stops vindue. Pigot fulgte omgangen efter. Dixon, Power, Newgarden, Rossi og Newgarden pittede allesammen på samme omgang, mens Rosenqvist ventede yderligere en omgang. Det udnyttede Rosenqvist til at komme op på den reelle P3, da han kom ud af pitten foran Alexander Rossi.

Alting så ud til at køre som smurt for Scott Dixon, indtil 54. omgang, hvor han måtte pitte bilen, som bare kom trillende ind i pitten. Mekanikerne skiftede batteriet, og sendte ham tilbage på banen – 3 omgang bagude, og med mindre at der sker mirakler (læs uheld) for konkurrenterne ved finaleløbet, er Dixon reelt set ude af titelkampen.

Will Power var ny mand ude i front, foran Felix Rosenqvist, Alexander Rossi, Josef Newgarden og Colton Herta.

Scott Dixon
Photo: Indycar.com / Joe Skibinski

Herta kom forholdsvis nemt forbi Newgarden, da den unge kører dykkede forbi den mesterskabsførende, som helt sikkert kørte med point i tankerne, efter han både havde smidt point på Gateway sidste weekend, men også Mid-Ohio banen tidligere på året.

Dagens sidste pitstop forløb uden dramatik, og alle kom ud på banen igen, i samme rækkefølge som de havde pittet.

Helt så smertefrit gik det ikke ude på banen, hvor Pagenaud og Andretti havde lidt kontakt, som beskadigede Andretti frontvinge, så han måtte pitte. Heldigvis fik Pagenaud ikke nogen punktering af kontakten, selvom hans baghjul gned mod amerikanerens frontvinge.

Felix Rosenqvist
Photo: Indycar.com / Chris Owens

8 omgange før slutningen af løbet fik Santino Ferrucci problemer ud på langsiden. Bilen trillede stille og roligt ned af langsiden, indtil den gik helt i stå.

Løbet genstartede med 4 omgange igen, hvor Power fik slået et pænt hul til forfølgerne.

Sådan var det også ved målstregen, hvor Will Power vandt løbet foran Felix Rosenqvist og Alexander Rossi. Colton Herta fik P4 kørt hjem foran Josef Newgarden, mens Pagenaud sluttede P7 – bag Spencer Pigot. Scott Dixon var sidste mand der så målflaget, i P16.

Will Power, Felix Rosenqvist, Alexander Rossi
Photo: Indycar.com / Stephen King

Josef Newgarden fører fortsat mesterskabet, selvom han mistede lidt af forspringet til Alexander Rossi på P2, men fik udbygget til både Simon Pagenaud og Scott Dixon. Disse 4 kørere er de eneste som har en matematisk mulighed for at tage mesterskabet, men med Newgardens forspring på 41 point til Rossi, og 42 til Pagenaud, og især de 85 til Scott Dixon, skal der gå meget galt for Newgarden. Men det var det også tæt på at gøre i dagens løb.

Og med 100 point at køre om i finaleløbet i NTT IndyCar Series på WeatherTech Raceway Laguna Seca den 22. september 2019, kan der stadig ske forskydelser.

Relaterede nyheder