Indycar sæsonfinale fastsat

NTT IndyCar Series har sat dato på finalen i 2020 sæsonen.

Det bliver den 25. oktober i St. Petersburg, Florida.

Det er anden gang i 2020 at lastbilerne triller ind i parkeringshuset i St. Petersburg, da hele feltet var kommet til banen i marts måned, hvor åbningsløbet skulle have været kørt. Arrangementet blev aflyst få timer før Indycar skulle have været på banen for første gang, og i stedet kunne alle holdene pakke sammen, og tage hjem i COVID-19 hi.

Charlie Kimball
Photo: JJ Media

Det bliver 16. år i træk, at Indycar skal køre på banen. Trans-Am og Champ-Car brugte også banen tidligere, men den overgik til Indycar serien i 2005, som delte banen med American Le Mans Series i tre år. Siden da har det været de faste Indycar supportserier som Indy Pro 2000 og Pro Mazda, som har været der, plus diverse andre serier gennem årene.

NTT IndyCar Series regner med at starte 2020 sæsonen om 3 uger i Texas.

Relaterede nyheder