Visser ny kører i ELMS

Richard Mille Racing Team har annonceret deres 3. kører til denne weekends European Le Mans Series løb på Spa Francorchamps.

Det bliver hollandske Beitske Visser, som skal dele bilen med Tatiana Calderon og Andre Negrao.

Bilen var oprindelig planlagt som en kvindebil, hvor Katherine Legge, Sophia Flörsch og Calderon skulle deles om de 4 timers kørsel, men så kom COVID-19 og flyttede kalenderen, så Flörsch i stedet har sammenfald med hendes FIA Formula 3 program ved både åbningsløbet, samt anden og tredje afdeling af ELMS serien.

Under testen på Paul Ricard havde Katherine Legge et uheld, hvor hun brækkede anklen, og dermed er ude af bilen i flere uger.

Dermed var gode råd dyre, da Calderon pludselig var helt ene om at køre bilen i Frankrig. Derfor blev Andre Negrao hevet ind i teamet, da han både havde erfaring med bilen, og ikke mindst er kører for Signatech Alpine Elf, som driver Richard Mille Racing Team bilen i ELMS.

Richard Mille Racing Team #50
Photo: JJ Media

Visser har status af sølvkører, men er stor erfaring fra både GT biler, hvor hun har været juniorkører hos BMW, og kørt flere sæsoner i deres GT4 racer, og i sidste sæson var hun en af kørerne i W Series, i en af de F3 lignende formelbiler.

Hun testede allerede bilen tidligere på ugen, og kørte lige op med Calderon under testen.

Indtil videre er Beitske Visser kun bekræftet denne weekend, men hun er et muligt emne hos holdet, såfremt Sophia Flörsch eller Katherine Legge ikke kan deltage i Le Mans løbet i september, som holdet også er udtaget til.

Relaterede nyheder