MSR ansætter første kører til 2021

Meyer Shank Racing har ansat den første faste kører til deres kommende DPi program i 2021.

Det nye Acura ARX-05 hold har lavet en aftale med Olivier Pla, som skal køre holdets bil gennem hele sæsonen.

Franskmanden har tidligere kørt for MSR tilbage i 2016, hvor han hjalp til ved de lange løb i IMSA serien, og heriblandt tog en sejr ved Petit Le Mans 2016. Dengang var det en Ligier LMP2 bil med en Honda (Acura) motor bagi, hvor Pla i mange år fungerede som test- og udviklingskører for Ligier.

MSR holdet skiftede sidenhen til GTD kategorien, hvor de nu er i gang med deres 4. sæson. Det er endnu uklart, om det program fortsætter, eller om de fokuserer 100% på DPi bilen.

Selvom holdet får to chassis’er, er det kun planen at deltage med en enkelt bil, og så have en reservebil med i traileren.

Olivier Pla
Photo Courtesy of IMSA / Richard Dole

AJ Allmendinger skal køre med i bilen ved åbningsløbet på Daytona i januar måned.

Olivier Pla var en del af Ford Chip Ganassi Racing holdet, som deltog 4 sæsoner i FIA World Endurance Championship, men han har stået uden et fast sæde siden det program lukkede i efteråret 2019. Han kørte dog med på Le Mans 2020 for Risi Competizione i deres Ferrari, mens han har hjulpet Mazda Team Joest/Mazda Motorsports #77 ved de lange løb i IMSA serien i år – heriblandt denne weekends Petit Le Mans.

Den eller de resterende kørere hos Meyer Shank Racing bliver annonceret i de kommende uger.

Relaterede nyheder