St. Pete skubbes til april

NTT IndyCar Series har valgt at skubbe løbet i St. Petersburg i Florida til den 25. april, i stedet for den planlagte dato i starten af marts.

Årsagen er på grund af COVID-19 situationen i Florida, hvor arrangørerne mener at der er større chance for at kunne afvikle det i april måned i stedet for.

Dermed starter Indycar sæsonen efter planen den 11. april på Barber Motorsports Park i Alabama.

2020 udgaven af St. Pete blev skubbet fra marts til oktober måned, da epedimien for alvor gik i gang, netop som alle holdene var mødt ind i paddocken, så de ikke engang nåede på banen, inden arrangørerne gav dem besked om at pakke trailerne, og køre hjem hurtigst muligt.

St Pete start 2019
Photo: JJ Media

Slutningen af april måned blev pludselig fri, da løbet i Long Beach blev skubbet til september måned, da arrangørerne på vestkysten ligeledes mente at det var for tidligt med et byløb i foråret.

Fordelen ved Barber er at det er en almindelig bane, langt ude på landet, og dermed isoleret fra alt for meget af befolkningen, såfremt antallet af tilskuere stadig er meget begrænset.

NTT IndyCar Series indeholder fortsat 17 løb, fordelt på 15 løbsweekender. Indianapolis Motor Speedway skal besøges tre gange i løbet af 2021 sæsonen, med to løb på inderkredsen af ovalen, og så selvfølgelig Indianapolis 500 på selve ovalen.

Relaterede nyheder