High Class med blandet europæisk line-up

High Class Racing stiller til start med en blandet europæisk line-up, når de skal køre 24 timers løbet i Daytona senere på måneden.

Anders Fjordbach og Dennis Andersen fortsætter LMP2 samarbejdet fra European Le Mans Series gennem de seneste fire sæsoner.

Det danske makkerpar får følgeskab af Ferdinand Habsburg, som har erfaring fra DTM, men faktisk også fra Daytona løbet, som har tidligere har kørt for United Autosports.

Graphics: High Class Racing

Sidst men ikke mindst, skal den tidligere Formel 1 kører Robert Kubica også køre fra holdet. Alfa Romeo Racing ORLEN har givet ham fri fra jobbet som test- og reservekører, og får lov til at debutere i 24 timers løbet. Det er dog ikke første gang at han deltager i et 24 timers løb. Tidligere har han kørt med i Dubai.

Bilen bliver i rød-hvide farver – som sjovt nok også passer med det østrigske og polske flag, og kommer til at få nogle flere sponsorlogoer fra de to nye kørere.

Opgaven bliver den første for High Class Racing i 2021, som satser på at deltage i FIA World Endurance Championship med Anders Fjordbach, Dennis Andersen og Jan Magnussen. Tilmeldingen til FIA WEC lukker om en uge, og herefter skal ACO og LMEM udvælge de hold som får starttilladelse til VM serien, og ikke mindst 24 timers løbet på Le Mans. FIA WEC startlisten forventes offentliggjort indenfor kort tid, mens Le Mans startlisten ikke forventes før i slutningen af februar, eventuelt starten af marts.

24 timers løbet i Daytona starter med testkørsler og kvalifikationsløb om 2 uger, inden selve 24 timers løbet køres om godt 3 uger.

Relaterede nyheder