Sean Creech med internationale kørere på Daytona

Sean Creech Motorsport stiller igen op i IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2022.

LMP3 holdet fra Jupiter, Florida var for første gang med i IMSA serien i 2021, da kategorien blev indført. Her blev det til tre løb, inden de sprang de sidste afdelinger over.

Nu vender de tilbage for fuld kraft, i et program som efter planen skal vare hele sæsonen. Joao Barbosa og Lance Willsey er sat til at skulle køre hele sæsonen. De to delte også Ligier JS P320 #33 i 2021. Barbosa er fire-dobbelt vinder af Rolex 24 at Daytona.

Sean Creech Motorsport #33
Photo Courtesy of IMSA / Michael L. Levitt

Ved åbningsløbet på Daytona får de to unge talenter med i bilen. Sebastian Priaulx er søn af Andy Priaulx, som var BMW fabrikskører gennem mange år, og tredobbelt verdensmester i WTCC. Farmand skiftede sidenhen til Ford Chip Ganassi Racing, hvor han var med i deres FIA WEC program, men har stille og roligt trukket sig tilbage fra sporten, for i stedet at fokusere mere på sønnens karriere. Sebastian har selv kørt blandt andet Ginetta Junior mesterskabet i Storbrittanien, inden han havde et år i Britisk Formel 4. Herefter vendte han tilbage til biler med tag på, og deltog i Britisk GT og IMPC i USA, inden han vandt Porsche Carrera Cup North America i 2021.

Malthe Jakobsen er et af de strålende danske talenter, som allerede har vist sit værd indenfor sportsvogne. Efter gokarttiden havde han et par sæsoner i Formel 4, hvor han vandt den danske titel i 2019. I 2020 og 2021 har han deltaget for RLR MSport i European Le Mans Series og Asian Le Mans Series, foruden Road To Le Mans løbene som supportløb til 24 timers løbet, hvor det lykkedes ham at slutte på podiet i 2021 udgaven.

24 timers løb i Daytona afvikles den 29.-30. januar 2022.

Relaterede nyheder