Heart of Racing Team tilbage med to biler

Heart of Racing Team vender tilbage i IMSA WeatherTech SportsCar Championship 2023 med deres to biler.

Præcis som i 2022, kommer de til start med to Aston Martin Vantage V8 GT3 racere, som skal deltage i hele sæsonen.

De forsvarende GTD mestre har byttet lidt ud i bilen. Roman de Angelis har skiftet et nu tidligere AMR fabrikskører ud med en anden. Marco Sørensen skal køre hele IMSA sæsonen for holdet. Det er første gang at de forsvarende FIA WEC GTE Am mester skal køre fuld sæson i IMSA. Han har deltaget i 24 timers løbet i Daytona tidligere – også for Corvette Racing i GTD Pro – men denne gang bliver det i “Am” kategorien i bil #27. Til 24 timers løbet i Daytona kommer Darren Turner til hjælp, sammen med teamchef Ian James.

Heart of Racing Team Aston Martin #27 & #23
Photo Courtesy of IMSA / Phillip Abbott

I bil #23, som deltager i GTD Pro kategorien, fortsætter Ross Gunn og Alex Riberas sammen i hele sæsonen. De får David Pittard som 3. mand ved de lange løb. Pittard har stærke forbindelser til Aston Martin, og er tæt på at være fabrikskører, uden egentlig at være det endnu. Holdet sluttede 4’er i GTD Pro i 2022 sæsonen, men skal forsøge at kopiere søsterbilens præstationen i den kommende sæson.

Løbskalenderen i IMSA har også tre datosammenfald med FIA World Endurance Championship kalenderen, så derfor er det ikke sandsynligt at vi komme til at se hverken Ross Gunn eller Marco Sørensen i den kategori i 2023. Til gengæld er der ingen sammenfald med European Le Mans Series, hvilket gør sådan et program muligt.

ROAR testen 20.-22. januar på Daytona International Speedway åbner 2023 sæsonen, ugen inden Rolex 24 at Daytona køres på selvsamme bane.

Relaterede nyheder