Corvette Racing annoncerer 2024 kørere

Corvette Racing by Pratt Miller Motorsports har annonceret deres 4 faste kørere til 2024 sæsonen i IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Antonio Garcia er eneste af de faste IMSA kørere fra 2023, som har fået genvalg til 2024. Men de tre andre navne er bestemt ikke ukendte i de gule kørerdragter.

Nicky Catsburg har været fast mand på deres FIA World Endurance Championship bil i år, hvor han sammen med Nicolas Varrone og Ben Keating allerede har sikret sig GTE Am titlen, med to afdelinger tilbage af mesterskabet. Catsburg har ligeledes været 3. mand i bilen i IMSA, ved de længere afdelinger, i tidligere sæsoner.

Tommy Milner vender tilbage som racerkører for holdet, efter at han måtte nøjes med en rolle som testkører i 2023, plus 3. mand ved langdistanceløbene i 2023. Han har brugt tiden på at udvikle holdets helt nye Corvette Z06 GT3.R, som er den første officielle GT3 bil, som er bygget til GT3 reglementet fra starten af. Den nuværende C8.R er en konverteret GTLM/GTE bil, som har fået lidt aerodynamik fjernet, og tilføjet ABS. Tidligere har Callaway Competition bygget private GT3 racere, med tilladelse fra GM.

Corvette Z06 GT3.R
Photo: Corvette Racing

Alexander Sims vender tilbage til Corvette Racing. Englænderen har tidligere kørt for holdet som 3. mand, i både IMSA serien samt på Le Mans. I 2023 blev han dog opgraderet til Whelen Engineering Cadillac i GTP kategorien, men hopper nu tilbage til en GT bil.

Jordan Taylor er ikke længere en del af holdet, da han har valgt at vende tilbage til Prototype ræs – mere om det senere i dag.

De præcise kombinationer af de 4 kørere, bliver annonceret på et senere tidspunkt, ligesom langdistancekørerne også bliver offentliggjort senere.

De to Corvette Z06 GT3.R fra Corvette Racing by Pratt Miller Motorsports kommer til at deltage i GTD Pro kategorien i IMSA WeatherTech SportsCar Championship, mens AWA stiller op med 2 racere i GTD kategorien. I FIA World Endurance Championship har de valgt TF Sport til at deltage i den nye GT3 kategori.

2024 sæsonen i IMSA WeatherTech SportsCar Championship starter i januar måned på Daytona International Speedway.

Relaterede nyheder