UA skifter kører, WTR tilføjer to

Der kommer flere og flere navne på deltagerlisten i næste års IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

United Autosports har måtte skifte en kører ud, da Alex Quinn bliver opgraderet til Guldkører i 2024, og derfor ikke må deltage sammen med Ben Hanley og Ben Keating. Opgraderingen skete meget meget sent i forløbet, og i følge teamet selv helt uden forvarsel, da den opdaterede liste kom ud i oktober måned.

UA har i stedet lavet en aftale med Nico Pino, som fortsat har Sølvstatus, og skal hjælpe holdet ved de længere Michelin Endurance Cup afdelinger på Daytona, Sebring, Watkins Glen, Indianapolis, og Petit Le Mans.

Chileneren startede i LMP3 racere i 2021, men deltog i LMP2 i 2023 for Duqueine Team, hvor han vandt åbningsløbet. Han har også været aktiv i IMSA ved udvalgte løb.

Nico Pino
Photo Courtesy of IMSA / Michael L. Levitt

Wayne Taylor Racing with Andretti har sat navn på deres 3. kørere til de lange løb. Brendon Hartley skal køre sammen med Filipe Albuquerque og Ricky Taylor i bil #10, i holdets Acura ARX-06. Hartley hjalp holdet ved Petit Le Mans 2022, og på Daytona 2023, og nu er der blevet plads på holdet, efter Louis Deletraz rykker over i holdets anden bil. Hartley har netop vundet FIA World Endurance Championship for fjerde gang i karrieren, hvor hans fuldtids job er hos Toyota Gazoo Racing.

Deletraz er opgraderet til at køre hele sæsonen i bil #40 sammen med Jordan Taylor. De to får Colton Herta med i raceren. Herta har været tilknyttet BMW siden 2019, hvor han først var en del af deres GTLM, og sidenhen LMDh hold i forbindelse med de længere løb. Men nu får han altså flere løb i en Acura, som er den amerikanske gren af Honda koncernen. Der ligger også en Honda motor i amerikanerens NTT IndyCar Series racer, som er hans fuldtids job.

WTR annoncerer to kørere mere til 24 timers løbet i Daytona på et senere tidspunkt.

2024 sæsonen i IMSA WeatherTech SportsCar Championship starter den 27.-28. januar på Daytona International Speedway, med testkørsler i ugerne op til.

Relaterede nyheder