COOL og Nielsen med ekstra bil i UAE

COOL Racing og Nielsen Racing kommer begge med en ekstra bil, når Asian Le Mans Series 2023/24 rykker videre til Dubai og Abu Dhabi.

Sæsonen startede tidligere på måneden på Sepang banen i Malaysia, og slutter i februar måned på Dubai Autodrome og Yas Marina Circuit.

COOL Racing deltog med en LMP3 racer ved åbningsløbet, men nu tager de også en af deres LMP2 racere med. Teamejer Alexandre Coigny tager to COOL kørere med.

Vlad Lomko kørte for holdet i ELMS i 2023, og han får tre løb mere for holdet, inden han skifter videre til Inter Europol Competition.

Ny mand hos COOL Racing i 2024 er Lorenzo Fluxa. Han skal køre i ELMS for holdet i LMP2 kategorien, og får nu Dubai og Abu Dhabi løbene med som opvarmning

Photo: COOL Racing

Nielsen Racing havde allerede en LMP2 racer med i Malaysia, som Ian Loggie, Ferdinand Habsburg, og Alejandro Garcia var chauffører på. De skal køre igen ved sæsonens tre sidste løb i bil #24, mens Blake McDonald, Patrick Liddy, og Matt Bell skal køre i bil #34.

McDonald er holdets Bronzekører. Amerikaneren har erfaring fra Lamborghini Super Trofeo og Porsche Carrera Cup i Nordamerika, men det bliver første gang at han skal køre ræs i en LMP2 racer.

Liddy har ligeledes GT erfaring, hvor han var en del af det vindende Lambo hold ved Petit Le Mans. Han har dog også kørt i Radical Cup, så han har prøvet lidt Prototype ræs, dog ikke helt oppe på LMP2 niveau.

Bell har været en del af holdet i de seneste sæsoner, og har også kørt holdets LMP2 bil i European Le Mans Series, foruden LMP3 i både ELMS og Michelin Le Mans Cup. Han får en stor opgave, når han skal hjælpe de to medkørere op i fart, men det er han vandt til som professionel Guldkører.

Photo: Nielsen Racing

Asian Le Mans Series 2023/24 køres den 4. februar på Dubai Autodrome, mens de to finaleløb på Yas Marina Circuit køres den 10. og 11. februar 2024.

Relaterede nyheder