Magnus Racing uændret gennem 2024

Magnus Racing fortsætter uændret i 2024 sæsonen i IMSA WeatherTech SportsCar Championship.

Det amerikanske hold starter deres 3. sæson med en Aston Martin Vantage GT3 racer i GTD kategorien, og får endnu en gang hjælp af en AMR fabrikskører i forbindelse med 24 timers løbet i Daytona.

Ligesom i 2023, skal danske Nicki Thiim være 4. kører på raceren, i forsøget på at forbedre deres 2. plads fra sidste år.

De tre faste kørere på bilen bliver John Potter, Andy Lally, og Spencer Pumpelly. De tre har udviklet et forrygende samarbejde, og skal forsøge at køre den 3. Daytona sejr hjem til holdet. Tidligere har de vundet 2012 udgaven i en Porsche, og 2016 udgaven i en Audi.

Photo: Magnus Racing

Holdet er især kendt for deres lidt skøre påfund omkring deres pressemeddelelser og videoer på sociale medier. De kører som regel en eller anden filmplakat til Rolex 24 at Daytona løbet, hvor det kan være Lords of the Rings, Monty Python, Once opon a time in Hollywood eller mange andre versioner, som de har tilpasset med deres kørere, og anden tekst.

De skal på banen for første gang i 2024 den 19. januar til ROAR testen samt kvalifikationsweekenden, inden selve 24 timers løbet køres weekenden efter på selvsamme Daytona International Speedway.

Relaterede nyheder