Albuquerque erstattes af Di Resta

United Autosports har igen måtte ændre på deres annoncerede kørere til 2024 sæsonen.

Denne gang gælder det European Le Mans Series, efter at have ændret flere gange på IMSA WeatherTech SportsCar Championship kørerne.

Holdet er kommet frem til, at Filipe Albuquerque får lidt for travlt i IMSA mesterskabet, hvor portugiseren skal køre for Wayne Taylor Racing with Andretti i GTP kategorien. Albuquerque har været et fast navn hos UA gennem mange år, men det har altid været et benspænd med datosammenfaldene mellem IMSA og et FIA WEC eller ELMS program.

United Autosports #23
Photo: JJ Media

UA har valgt at give sædet til Paul Di Resta. Skotten har også en lang historie med holdet, hvor han ofte er blevet kaldt ind som reserve, hvis en af de andre kører har været forhindret. Han kender derfor både holdet og ORECA 07 Gibson LMP2 raceren indgående, og bliver med sikkerhed en hurtig holdkammerat til Fabio Scherer. Di Resta skal dog også køre lidt IMSA, men det er for UA i LMP2 kategorien, hvor der ikke er nogen sammenfald med ELMS kalenderen.

Den 3. kører på bil #23 er ikke offentliggjort endnu. Det ligger dog fast, at det højest må være en Sølvkører, da det er et krav i kategorien. Der går stadig nogle hurtige sølvkørere rundt, som endnu ikke har en kontrakt i ELMS.

European Le Mans Series 2024 starter med testkørsler den 8. april, efterfulgt af sæsonens første løb den 14. april på Circuit de Barcelona-Catalunya.

Relaterede nyheder