Inter Europol sætter navn på LMC kørere

Inter Europol Competition har sat navne på de fire kørere, som skal køre Michelin Le Mans Cup for holdet i 2024.

I bil #34 får Alexander Bukhantsov følgeskab af Rik Koen. Bukhantsov var senest aktiv i Asian Le Mans Series for COOL Racing, hvor han kørte LMP3 titlen hjem sammen med James Winslow. Derudover har han kørt flere sæsoner i både ELMS og Michelin Le Mans Cup. Faktisk kørte han for Inter Europol Competition i Asian Le Mans Series 2022, så de kender allerede hinanden.

Rik Koen er en ung hollænder, som har kørt blandt andet Fiesta Cup i hjemlandet, men har også kørt Porsche Carrera Cup Benelux. LMP3 ræs bliver dog helt nyt for ham på fuld sæson basis. Men når man har kørt Carrera Cup, kender man nogenlunde farten og hestekræfterne på bilen – der er bare lidt mere downforce rundt i svingene.

Sebastian Gravlund
Photo: Inter Europol Competition

Bil #43 får to kørere, som er helt nye til LMP3 på LMC niveau. Danske Sebastian Gravlund skal køre med britiske Tim Creswick. Gravlund har deltaget for holdet i Prototype Winter Cup henover vinteren, hvor han blandt andet har delt bilen med Pedro Perino og føromtalte Koen. Gravlund har tidligere gjort sig bemærket i både dansk og spansk Formel 4, og har senest deltaget i Eurocup-3 mesterskabet. Han ser ud til at have fundet sig godt til rette i Ligier JS P320 raceren, da han allerede har været på podiet flere gange i Winter Cup’en.

Creswick skifter op fra GT3 klassen til LMP3 klassen i LMC. I 2023 kørte han for HCR with CaffeineSix i en Porsche, som han delte med danske Anders Fjordbach. Det gik ret godt, med to andenpladser i løbet af sæsonen, og en samlet 3. plads i mesterskabet.

Michelin Le Mans Cup starter den 13. april 2024 på Circuit de Barcelona-Catalunya i Spanien, med testkørsel i ugen optil.

Relaterede nyheder