High Class sætter navn på LMC kørere

High Class Racing har sat navn på de seks kørere, som skal køre Michelin Le Mans Cup for dem i 2024 sæsonen.

Audunn Gudmundsson og Colin Noble fortsætter i den Team Thor bemalede #77 LMP3 racer, ligesom de gjorde i 2023. Makkerparret var på podiet i både Le Castellet og Aragon, og endte med at slutte treer i mesterskabet. To gange nul point i løbet af de 7 løb gjorde ondt, med kun 14 point optil mestrene. Gudmundsson varmede op til LMC sæsonen i Asian Le Mans Series, hvor han sammen med Seth Lucas og Anders Fjordbach kørte to podieplaceringer hjem.

Under eget High Class Racing navn, skal Jens Reno Møller og Tommy Foster dele raceren. Møller kommer til holdet, efter to sæsoner med det nu lukkede GMB Motorsport, og efter selv at have haft sit eget TCR og GT3 hold. Derfor bliver LMP3 ræs noget nyt for uldjyden, som dog tidligere har kørt LMP1 racere på blandt andet Le Mans. Foster har tre sæsoner i LMP3 ræs bag sig, hvoraf de første to var med RLR MSport, efterfulgt af 360 Racing i 2023. Med en sejr og yderligere to podiepladser henover de seneste tre sæsoner, har han vist at han evnerne både som kører, men også som driver coach.

De to LMP3 hold har 27 andre biler at dyste imod, så der bliver masser af kæmpe for.

Team Thor #77 & Iron Lynx Lamborghini #63
Photo: JJ Media

Derudover skal holdet også drive en Porsche 911 GT3.R (992) i GT3 klassen for Nick Jones og Scott Malvern. I 2023 var de konkurrenter til Anders Fjordbach og Tim Creswick, da de kørte for Team Parker Racing. De har valgt at fokusere på deres britiske arrangement, og derfor er Jones og Malvern hoppet over til det dansk/spanske hold. De får hård konkurrence af 12 andre hold, i en sæson, hvor GT3 klassen er vokset gevaldigt i forhold til 2023 – til trods for at der ikke længere deles nogen billet ud til 24 timers løbet i Le Mans, som man ellers gjorde til og med 2022 sæsonen.

Michelin Le Mans Cup starter den 13. april 2024 på Circuit de Barcelona-Catalunya, med testkørsler i dagene optil.

Relaterede nyheder