King erstatter de Vries i Berlin

Mahindra Racing har offentliggjort, at Jordan King kommer til at erstatte Nyck de Vries ved ABB FIA Formula E World Championship afdelingen i Berlin i næste måned.

Hollandske de Vries har nemlig et datosammenfald med hans forpligtelser i FIA World Endurance Championship, hvor han kører for Toyota Gazoo Racing.

King er allerede reservekører for det indiske hold, og får dermed sin løbsdebut i den elektriske serie.

Britiske King har deltaget i en lang række af formelbils serier, lige fra talentklasser som Formel 2 og Formel 3, men har også haft starter i NTT IndyCar Series, udover han aktuelt er simulator og udviklingskører for Alpine F1 Team.

Jordan King
Photo: Mahindra Racing

Det bliver dog ikke helt nyt for ham, at skulle køre en Formel E racer. Han har allerede kørt 8 testdage ombord holdets M10Electro racer, foruden en masse simulator arbejde.

Samtidig bekræfter holdet at Edoardo Mortara skal køre for holdet i Berlin. Det betyder at han IKKE kommer til at køre FIA WEC løbet for Lamborghini Iron Lynx. De har endnu til gode at oplyse, hvem der så skal køre det løb som 3. kører, eller om de nøjes med to kørere.

Der er adskillige sammenfald af kørere hos andre hold, hvor Norman Nato, Sebastien Buemi, Robin Frijns, Nico Müller, Jean-Eric Vergne, og Stoffel Vandoorne ligeledes potentielt skal være på Spa Francorchamps, i stedet for gaderne i Berlin.

Inden da skal der dog både køres ræs i Misano i den kommende weekend, og på gaderne i Monaco i den sidste weekend i april 2024.

Relaterede nyheder