WTR annoncerer 2023 kørere

Wayne Taylor Racing har annoncered deres kørere til 2023 IMSA WeatherTech SportsCar Championship sæsonen.

Ricky Taylor og Filipe Albuquerque fortsætter sammen ombord den Konica Minolta sponsorerede Acura ARX-06, som er den helt nye LMDh bil fra LMDh.

De to har brug for extra kørere til langdistance afdelingerne. Brendon Hartley skal hjælpe til ved Rolex 24 at Daytona, mens hans skal fokusere på FIA World Endurance Championship gennem resten af sæsonen. Hartley fik debut for holdet ved Petit Le Mans i weekenden, og holdt sejrschancerne i live helt indtil de allersidste minutter af løbet.

Louis Deletraz er et nyt navn hos holdet. Han skal hjælpe Taylor og Albuquerque ved Daytona, Sebring og Petit Le Mans. Deletraz har sat i en sportsvogn i stort set hver eneste weekend i 2022. Han er aktiv i FIA WEC, ELMS og IMSA. I år kørte han IMSA for Tower Motorsport i LMP2, så han kender allerede alle banerne.

Graphics: Wayne Taylor Racing

Holdet har valgt ikke at bringe en ekstra kører til 6 timers løbet på Watkins Glen. Nogle hold tager en 3. kører med til det klassiske langdistanceløb, mens andre bare nøjes med de to faste kørere.

Dette bliver den 3. sæson med Taylor og Albuquerque som holdkammerater. Kombinationen var meget tætte på at vinde 2022 titlen, hvor kampen fortsatte helt indtil de døende minutter, hvor Albuquerque snittede en GTD biler, i forsøget på at hente og komme forbi Meyer Shank Racing Acura #60. Den af de to som sluttede forrest, ville vinde titlen – så portugiseren forsøgte alt, på at vinde titlen, og tog en masser chancer.

Holdet tester i dag på Michelin Raceway Road Atlanta, sammen med langt de fleste andre GTD konkurrenter.

2023 sæsonen går i gang på Daytona International Speedway den 28.-29. januar, mens ROAR testen køres en uge tidligere.

Relaterede nyheder